Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

Діана Кім виріс на острові Маю, де батько працював фотографом. Коли батьки розірвалися, Кім почав жити з друзями і родичами і скоро втратив дотик з батьком. Як дорослий, Кім пішов у ноги батька і взяв фотографію. У 2003 році почала свій масштабний фотопроект про бездомний, а в 2012 році зробив ударне відкриття. Кім знайшов свого батька серед бездомних людей, які фотографували в Гонолулу.

Діана Кім розпочала свій масштабний фотопроект про бездомний в 2003 році.

Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

Вона дізналася про фотографію з батька, але втратила дотик з ним, коли її батьки розлучилися. Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту. , Україна

У 2012 році Кім був шокований, щоб знайти свого батька серед бездомних в Гаваському місті Гонолулу, де вона прийшла до продовження фотопроекту. Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

147568

«Я шукав мій батько протягом тижнів і нарешті знайшов його сидячи за травою може в кущах, які шукають тінь.»Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

«Хто страждав від тяжкої шизофренії і не лікував його, тому він не завжди зрозумілий, що сталося з ним.»Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

«Чи не були багато екземплярів, де він здавалося б, зануритися з кимось, але ніхто там не був». Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

Він був тільки після того, як батько Кім був госпіталізований для інфаркту, що він прагнув допомогти своєму психічному стану.Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

Я дав мій батько старий камеру надії, що він захопить свого колишнього інтересу до фотографії. Я хочу, щоб він залишився в цьому хорошому місці і бути допомогло. Після декількох місяців лікування він став набагато краще. «Я відчував себе добре і я радий бачити його здоровим знову» Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

Після декількох місяців лікування він став набагато краще. «Я відчував себе добре і я радий бачити його здоровим знову» Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

«Мій тато витрачає багато часу з друзями і активно шукає роботу», – каже вона. Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

«Я навчився бачити особисті та духовні виклики як можливості для росту».Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

«Життя – подарунок. Я дуже вдячний, що мій батько живий і робить його життя краще. Я ціную, що ми маємо право тут і прямо зараз "Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту. ".