Вона фотографувала безпритульних людей для свого проекту.

Діана Кім виріс на острові Маю, де батько працював фотографом. Коли батьки розірвалися, Кім почав жити з друзями і родичами і скоро втратив дотик з батьком. Як дорослий, Кім пішов у ноги батька і взяв фотографію. У 2003 році почала свій масштабний фотопроект про бездомний, а в 2012 році зробив ударне відкриття. Кім знайшов свого батька серед бездомних людей, які фотографували в Гонолулу.

Діана Кім розпочала свій масштабний фотопроект про бездомний в 2003 році.

Вона дізналася про фотографію з батька, але втратила дотик з ним, коли її батьки розлучилися. , Україна

У 2012 році Кім був шокований, щоб знайти свого батька серед бездомних в Гаваському місті Гонолулу, де вона прийшла до продовження фотопроекту.

147568

«Я шукав мій батько протягом тижнів і нарешті знайшов його сидячи за травою може в кущах, які шукають тінь.»

«Хто страждав від тяжкої шизофренії і не лікував його, тому він не завжди зрозумілий, що сталося з ним.»

«Чи не були багато екземплярів, де він здавалося б, зануритися з кимось, але ніхто там не був».

Він був тільки після того, як батько Кім був госпіталізований для інфаркту, що він прагнув допомогти своєму психічному стану.

Я дав мій батько старий камеру надії, що він захопить свого колишнього інтересу до фотографії. Я хочу, щоб він залишився в цьому хорошому місці і бути допомогло. Після декількох місяців лікування він став набагато краще. «Я відчував себе добре і я радий бачити його здоровим знову»

Після декількох місяців лікування він став набагато краще. «Я відчував себе добре і я радий бачити його здоровим знову»

«Мій тато витрачає багато часу з друзями і активно шукає роботу», – каже вона.

«Я навчився бачити особисті та духовні виклики як можливості для росту».

«Життя – подарунок. Я дуже вдячний, що мій батько живий і робить його життя краще. Я ціную, що ми маємо право тут і прямо зараз " ".