467
Реальний пояснювальний учасник ДТП порушив День всієї поліції! :
Розширювальний поліітна особа
Я, ім'я, переїхала __._.2013 в _._ до Червоної армії на скутері Gilera Fuoco 500. Я не порушила правила, я дивився на ситуацію трафіку.
На перехресті з вул.Беронська, несподівано для мене та інших учасників ДТД, чорний Гуммер залишив червоний світ без правильно встановленого реєстраційного номера. Я, захоплююча небезпека і уникаючи аварії, був вимушений гальмувати, щоб перейти на рухомий провулок, де я зупинився на боці дороги.
У процесі гальмування, маневрування і зупинки я почув сильний удар ззаду. Увімкніть навколо, я бачив, що а/м Гуммер потрапив на наступний з мене в цьому ж напрямку / м Suzuki Jimny державний номер _____, практично відірвав його витяжний простір. Після того, як дівчина, яка потрапила на Suzuki Jimny під час руху, я пішов, щоб дати їй можливість першу допомогу.
Як я підійшов машину, я помітив дитину на спині. Я відкрив багажник пораненого автомобіля, через нього я зняв дитину (чоловік близько 4 років), приймав екстрену зупинку, встановив його і допоміг водію отримати через вікно двері водія.
Я попросив водія А.В., який також припинив допомогу, викликав амбулаторію і поліцейську службу. Я пішов до Гуммера тільки, щоб побачити, чи потрібен водій допомогу. У відкритому вікні цього / м я бачив дві особи, які прибули чітко з південних регіонів. Це було продемонстровано темною шкірою, кучерявим твердим волоссям і характерними рисами обличчя.
Я припускав, що я втратив іспанських туристів перед мною і попросив їх рідною мовою, якщо вони помітили червоне світло, Аль huele pido rosa. (Я вивчав Іспанію в школі в Посольстві в Мадриді, де мій батько був водієм.)
У відповідь водій Гуммера через відкрите вікно його автомобіля вдарив мені ліву руку в області голови. Так як шолом, в якому я зобов'язаний їздити на правилах руху, я не знімався в цій точці, удар знизився на нього. Це те, що я маю на увазі зламаними пальцями 4 на лівій руці. Потім він стрибнув з автомобіля, а також застрягнув голову з правою рукою. Це те, що я можу пояснити її перелом в радіусі.
Пасажир, який після того, як стрибнув з того ж автомобіля, що застрягнув мене на спині з деякими важкими об'єктами, я не приєднався до бойових мистецтв з ним, але просто ретельно кладуть його на асфальт і як правопорушуючий громадянин почав чекати прибуття поліцейського. Він не завдав шкоди мені, так як під моїм курткою я зносила мотоциклову передачу, згортально відомий як "туртл". Його зламаний ніс і зламану щелепу можна пояснити тим, що подушки в момент впливу / м Гуммер на / м Suzuki Jimny не працювали і болять себе на передній панелі автомобіля.
Про подрібнити офіційний ID помічника заступника ради Махачкалі в ім'я... Я не можу сказати нічого, тому що я не знаю. Я також не знаю, як зануритися в рот і стравоходу водія.
Я не можу повідомити нічого про групу громадян на мотоциклах і скутерах, зібраних навколо сцени нещасного випадку, оскільки я не знаю цих людей.
Також, я знаю абсолютно нічого про те, хто зрізав всі колеса Гуммера, які прокочували його дах з стрічкою, які зламали всі вікна і вирізати шкіряний інтер'єр, тим самим роблячи його непристойним, і з вже зазначеним брухтом перетворили вже пошкоджену витяжку і пошкодили двигун.
Істина моїх слів може бути підтверджена свідками та учасниками ДТП, наприклад, драйверами Акціонера Mitsubishi Airtrek _____ та Suzuki Jimny.
Дата ____.2013. Знаки ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Вони шукали його протягом 5 років, але що вони знайшли на цьому кораблі дивовижна!
Фото китайських фаст-фудних працівників вибухнув Інтернет