Азіатська cruelty.На північно-західному Китаї – мати ведмедя загинув її куб, а потім сам – у відчайдушній щітці, щоб закінчити страждання на «Барс».
«Ніч я відвідував другу, який запитав мене, щоб піклуватися про ведмедя, поки він не був, я не можу спати. Гірський вітер приніс мені дивну тварину голоси, більше як гіркий овець. Припустимо, я чув, хто штовхає двері. Я сказав: "Чому там?" Але я не знайшов відповіді. Я шукав, щоб захистити себе від. Немає нічого більше, ніж в кімнаті. З двою кімнатою в руці я пішов до дверей і відкрив її різко. Зрозуміло, я прокинув: на ногах біля дверей кладуть невеликий ведмедя.
Він дивився на мене і боявся в очах. "Чому мені!" Я відкрив свої руки, ведмедя, повільно сходу, прийшла до мене, кладуть ноги на плечі, і клацнув мене з ніжним, теплим язиком.
У цей час на будинок вийшли кілька робітників. Ведення шуму, ведмедя швидко приховує під ліжком. «У нас мало ведмедя, ви бачите? "Так, він тут," Я вказував до ліжка. Вони швидко спійшли маленького ведмедя, грубо відтягував його, вішали його ноги до палиці і відкинули його. Шукаю ведмедя, я бачив його сумні очі.
Коли він був світанок, старий британський Чжан взяв мене, щоб показати мене ведмедика. У просторому залі було 6 залізних кліток, в кожному з них ведмедя. Здавалося мені, що кожен ведмедя мав залізну нержавіючу сталь перитонію.
Бажаю, що я нічого не розумію, Чжан сказав мені: «Це взяти жовч від ведмедя». Тепер жовчні витрати 300 юань (близько 1 300 рублів) за грам.» Ми підіймали одну клітку, і Чжан жестував до мене, "Наче починається жовча колекція." Потім я бачив, як дві міцні працівники почали витягти товсті троси, що надходять від перитонуму, які поступово затягували живіт ведмедя, викликаючи ведмедя, щоб роял гучно і голосно. Точно, його роум нагадує овець. З болем очі ведмедя розширилися так багато, що вона здавалося про лопу, а чотири товсті лапи збивають і подряпини землю. У цій точці зелена рідина почала зануритися з труби вставлялася безпосередньо в жовчний міхур.
Працівники поступово розпушують троси, але відразу продовжили виконання, знову витягаючи троси. І знову з'явився гострий і голосний ведмедя. Я побачила ведмедя починає загинути сльози від болю, але він не мав вибору, але щоб закінчити безкінечні страждання. Як скрутити! Я не міг шукати далі і вижити звідти. Тільки тоді я розумію, де ті дивні голоси вийшли з ночі.
Коли Чжан пішов мені поза, я запитав його в тремтячому голосі, "Чому все ще є людство?" Вони живі істоти! Чжан відповів: «Ми не маємо іншого варіанту, така робота, замовлення!»
Після того, як заспокоївся трохи, я попросив йому, як часто жовчі забираються? Він відповідав, що все залежить від обставин, якісь двічі на день, принаймні один раз на два дні. З кожним ведмедем на рік можна зібрати 2000 грам жовчного порошку на 10 років. Моє серце було приколене в боці. Дякуемо! Що це, якщо такі гелікатні катування закінчують 2 рази на день, кожен день, і день після дня, рік після року, виходить - 7,200 разів !!! Моя думка відмовилася зрозуміти.
Я сказав, що я хотів залишити, до якого Чжан сказав мені, що ведмедя буде потрібно операцію незабаром, і в такому критичному моменті я не можу залишити, директор Лю залишив мене заряд.
Я мав повернутися до ведмедя. Чотири робітники приносили ведмедя, бо він розірвав. Коли я побачила мене, він визнав мене, і там було надії в очах. Я не можу тримати мій сліз. Припинно ведмедя впав і стояв на всіх чотирих перед мною, блювотні рухи для занурення. Чжан загинув свою руку і почала роботу. Для збереження грошей не використовується анестезія.
Ведмедя кладеться на стелю і починав кричати гучно. Це був так трагі, що це викликало мені біль у моєму серці, і я відчував, як він був викликом для моєї мами допомоги.
У цей час великий ведмедя похилого, повільно викладають бруски з її лапами і сходження з клітки. Працівники так рубали, що вони побігли в усіх напрямках. І тоді я не можу зробити крок від удару, нехай поодинці відбігається або сховав десь, ноги стають крихітними. Але ведмедя навіть не виглядав на мене, вона швидко підійшов до ведмедя, намагаючись роздягнути товсті троси з її виворітними лапами, але без застосування. Вона тільки тримала, слухаючи ведмедя і licking його сльози і крові. Ведмедик, як якщо попросити його матір, щоб врятувати його.
Поки вона рояла, почала заплутати ведмедя з її міцними лапами. Заплутаний через сльози і роги. Коли ведмед помер, вона tore її шкіра, і в кінцевому підсумку ripped і витягнути залізну трубку разом з її жовчного міхура. « » » » » » » » » » » » » »
Українська
Що знає мати
Ведмедики «Moon» дуже розвинені, розумні тварини з великим лексиком спілкування. Вони, безумовно, знають, що відбувається.
У випадку, описаному, мати ведмедя відреагував відразу на кішку її куба, він кинув в біль, коли він почав відкрити жовчного міхура. У рогатку ведмедя зламав в клітку її куба і зробив єдиний в її силі, щоб врятувати його від страждання.
Це страшна історія. Але слід зазначити, що вона продемонструвала високий рівень інтелекту цих тварин. Ведмедя усвідомили, що аграріїв робили однакові черепашні маніпуляції, які вона сама повинна бути завершеною, що тяга буде знову і знову. Я також дізнався, що смерть є спосіб позбутися від цього страждання.
р.
Щоденна пошта, яка розповіла про цю трагіальну історію, повідомляє про те, що ведмедя загинув себе, щоб зупинити катування. Але вона, ймовірно, зробила її з відчайу після вбивства її куб.
Заміна китайських ведмедівУ 1993 році Джолі Робінсон, засновник і генеральний директор Фундації Тварини Азія, виступила проти жовчних ферм Китаю.
Jill коментує, Це катування камери, це незнімна, гельська катування тварин. Як ви можете побачити, вони буквально не можуть рухатися, не можете потрапити, не можете перетворювати. Всі ковані ведмеді можна зробити для їжі.
Пила підвіконня Азійські чорні ведмеді (відомі як місячні ведмеді) занурюються в крихітні металеві клітки, з обсадними металевими катетери вставляються в черевину тварин. Через катетери, жовчі знімають, які використовуються в традиційному медицині. Інструменти такої медицини, як Jill пізніше виявляються, можна легко замінити дешевими та ефективнішими натуральними трав'яними та штучними компонентами.
Jill є в нерозривних розмовах з китайськими органами для завершення цієї жорстокої промисловості.
Ведмідь Bile Farms в КитайРозведення ведмедів на «фармах» для вилучення їх жовчі в Китаї почалося на початку 1980-х рр., коли китайські вчені прийняли досвід роботи Північної Кореї у співвідношенні жовчі від живих ведмедів. Вважалося, що таке «інновація» задовольняє попит на дикій жовчі на місцевому ринку, але в той же час вона допоможе зменшити кількість ведмедів, які загиближувалися в дикій природі – вони безперечно переважають, щоб вирізати жовчний міхур і інші органи. На початку 1990-х років ситуація здійснила контроль і на початку 1990-х років, понад 400 «Беарних ферм» в Китаї, на яких катувалися понад 10000 носіїв.
План було збільшити кількість ведмедів на фермах до 40 000 до 2000 року. Проте, хвиля протесту поширилася по всьому світу, коли правда про те, що відбувається у підземеллях ведмедиків (не найменше було втручання Джил Робінсона в 1993 році). У спробі контролювати ситуацію з численними ведмедними фермами, китайські органи погодилися зменшити кількість на 30%.
63018934
Китай говорить, що вона закрила більше 400 ведмедних ферм за січень 2008, вниз від 480 ферм в 1990-х до 247 в 1999 і 68 ферми в 2008 році. Однак загальна кількість тварин на цих фермах збереглася однаково – за офіційними показниками, більше 7,000 ведмедів. Тварини Азії, проте, побоюючись фігурою, і на концентраційних таборних фермах фактично близько 10 тис. осіб.
Незважаючи на кількість ферм, диких ведмедів продовжують знищувати попелиці через жовчні міхури, продаючи їх фермам - нелегальна торгівля в органах тварин. Більше 20 відсотків рятувальних ведмедів, які вводять рятувальний центр Moon Bear, мають кінцівки пошкоджені або відсутні. Вирощування попиту на органи ведмедя, а також швидке зниження звичок, призвело до катастрофічного зниження кількості цих тварин, з яких не більше 16,000 залишаються в дикому сьогодні.
МЕТОДИ БІРІВЗ моменту виникнення такого явища, як ведмедя жовчних ферм на початку 1980-х років використовуються кілька моностройних «методів» і «розвинені», за допомогою яких жовч «знімається» з жовчного міхура тварин. Будь-який метод, мета якого полягає в екстракції 50-100 мілілітрів жовчі надзвичайно болючими.
1,1 км латексні катетер
Вузька гумова трубка вставляється під шкірою і, через операцію, приєднується до жовчного міхура. Садівник «поручає» жовчю через трубку, яка виступає на поверхні шкіри ведмедя в області стегна.
«розсаджування» латексних катетерів полягає в тому, що трубка легко забита жовчними гранулами та іншими частинками, тому це не вважається ефективним методом. Інтемпти для модифікації цього способу призвело до появи арки металевих жилетів.
2,2 км Металевий жилет
Гумова трубка підключена до рідкого пакету. Він знаходиться всередині металевої коробки, прикріпленої до металевого жилету, який тримає коробку під черевцем. На жовчі прокидається через трубку в сумку, щоб зібрати рідину, і кожні два тижні фермер збирає його великогабаритний урожай - порожня упаковка.
Як ми навчилися після перезапису двох «фармерних» ведмедів у січні 2004 року, ця сумалістична техніка все ще користується сьогодні.
На додаток до очевидних штрихів - біль, інфекції - металеві жилети зважують більше 10 кг і призводить до повного випадання волосся і болючого подразнення тіла тварини. Цей метод жовчного віджиму небезпечний для себе фермера, який має красти під клітку і з часу порожньої сумки з зібраною жовчю – для цього потрібно розбити металеву коробку. В результаті вентиляційні шавлії вийшли з нового способу – металевий катетер.
р.
3. У Металевий катетер
Катетер, довжина якого варіюється від 12 до 18 см, хірургічно імплантується в жовчний міхур ведмедя, що дозволяє фермеру щодня «молочувати» його жертвою. Виготовляти доїння, ведмедя подрібнюється їжею, щоб лежати внизу клітки - таким чином, фермер отримує доступ до черевної порожнини тварини.
Нерідко використовують металеву решітку-подібної грилі, щоб закріпити лежачи ведмедя і зберегти її в зручному положенні для молочного фермера. Нерідко фермери не знімають цю сітку на всіх – так ведмеді проводять своє життя в плоскому положенні. З тваринного фонду Азійської Фундації були захоплені, коли вільні ведмеді почали приходити до нас у великих числах, які постійно зберігалися під пресом таких барів - тварин пресували на підлозі металевих кліток протягом багатьох років.
4. У Техніка безкоштовної фіксації (безкоштовно)
В останні роки Китайські «Бар’єри» винайшли так званий «гуманський» метод жовчного вилучення – «безкоштовне занурення/відведення». Катетер не використовується тут, але зріз (fistula або fistula) проводиться в черевній порожнині і жовчного міхура тварини, звідки жовчні крапельки. Насправді це постійне рано.
Під час цього «гумані молочниці» тварини піддають катування, схожому на метод металевого катетера – ведмедя (і на фермах тварин постійно страждають від голоду, так як це виробляє більше жовчі) подрібнюють харчовою або медо-солодою водою, щоб лежати внизу клітки. Фермер приклеює трубку (звичайно, не передбачена дезінфекція) в жовчний міхур тварини, пронизивши плівку, яка виросла над рано-жовтою, і збирає потік жовчі безпосередньо в піддану ємність.
Злягання і травми, а також зараження через постійно відкритий отвір-інцизії, як моностроус, так і інші «обзолете» методи; норма смертності серед ведмедів дуже висока. Важко вірити, але правда полягає в тому, що ветеринарні препарати, які намагаються допомогти рятувальним ведмедям в нашому притулку часто знаходять багато ведмедиків, які падають в жертву всіх методів жовчного вилучення одночасно.
4. У Техніка для безпечей
У січні 2005 року ветеринарні тварини Азійської Фундації почали шукати жертви ведмедя нового способу «посмоктування» жовчі – безпсевдовільного попадання.
Замість розрізу (холі або фістули) в черевній порожнині ведмедів фермери вставляють постійний катетер Флексігласа в фистулу, який практично неможливо побачити, якщо ви вивчаєте черевну порожнину ведмедя ретельно, попередньо поголені її. Ця методика "землення" суперечить чинному законодавству ведмедя Китаю.
Такі катування можуть тривати протягом 20 років (!!!) - до тих пір, поки тварина перестає "продукувати" жовч. Потім вбити його.