65-річна жінка стає Стара мати Німеччини

Діти - квіти життя. Аннегрет Рауник (і вона 65 років тому!) має 17 таких квітів, чотири з яких народилися недавно і близнюки. Відразу після пологів малюки мали зіткнутися з різними труднощіми, але за допомогою їх махрової матері вони перехоплюють їх і зараз ростуть великі і здорові.

Аннегрет Раунік – це студентка, який має 65 років. Довгий час вона вважається «старою матір Німеччини», а в травні 2015 р. подарувала народження квадроциклу – трьох хлопчиків і однієї дівчини – через вітродобрення (IVF).

Тоддерс - Neeta, Dries, Bens і Fionne - важить між 655 і 960 грам. У перший тиждень після пологів малюки, які витрачаються на інкубатори.

Висихає вже після операції, щоб видалити зайву рідину з мозку в черевну порожнину, а Neeta - операцію для реконструкції стіни в шлунково-кишковому тракті.

Raunik - мати (понад новонароджених) дітей-сиріт, що народилися до п'яти різних батьків. Раунок також має сім онуків.

Моя мама говорить: «Я не спати багато, але я знаю, що я можу піклуватися про своїх дітей». Raunik намагається ігнорувати людей, які критикують її і її рішення.

Місцеві лікарі відмовили Аннегре в процедурі штучного запліднення, цитуючи вік і можливі наслідки. Але Раунок не знебов і пішов до Києва, де зробив ІVF. Раунок «пересаджений» як яйце, так і сперматозоїда. Ця процедура вважається незаконною в Німеччині.

«Чи не сором’язливість і самопізність. Я люблю дітей. Я консультую з лікарями, маю багато обстежень. Я в хорошому здоров'ю і готовий підняти свої діти.

12397

Що ви думаєте про Raunick? Чи не так справжнє диво?