Шведська модна промисловість відхиляє цю дівчину

19-річна шведська модель Agnes Hedengard опублікувала відео в Інтернеті, що показали його тонке тіло.

Індекс маси тіла - 17.5, незважаючи на те, що норма починається в 18.5, але вона не може знайти роботу - більшість основних модельних агентств вважають її занадто жирним.

3610Р. 4200Р.

«Це те, що я його не знаю», - сказав 19-річну модель Agnes Hedengard, яка стверджує, що модельні агентства не наймають її, оскільки вона «довеликий» для індустрії моди.

Шведська модна промисловість відхиляє цю дівчину Р

За словами Агнеса, вони переважно звертають увагу на великі дупи і занадто широкі стегна. Де відбувається світ?

Агнес отримав у модельний бізнес від 15 років, і протягом цього часу вдалося прийняти 3-е місце на престижному конкурсі моделей Net Top в Швеції. Проте, вона була змушена дати її моделювання кар’єру після того, як вона не змогла знайти роботу протягом п’яти років внаслідок недостатньої тонкості. У Стокгольмі працює консультант з продажів.

«У моделювальному виробництві не можна виглядати так». Ви повинні бути тоншими. Я маю на увазі багато великих агенцій і клієнтів, які дійсно хочуть працювати з мною, але як тільки вони отримують мій розмір, починається ціла інша історія.