Подарки на день Святого Валентина

Вчотирнадцять лютого на носі, буде час подумати про вічне питання: що подарувати коханій людині?
Ось деякі оригінальні варіанти

1,1 км Анатомічно правильне шоколадне серце. Для любителів, солодкого зуба і патологів.

2. Куртка для закоханих. Все, що я повинен зробити це знайти хлопця, який гона приклеїла його руку в цьому рожевому шиті.

3. У Сорочки для закоханих. Залишайтеся близько, я сказав.

4. У Гаразд, окуляри. Черепашки.

5. Умань Поцілунки люблять перець і сіль шейкер так різні, але завжди разом.

6. Жнівень Дзеркало для коханої людини. Щоб побачити голову, прокочуючи через стрілку.

7. Про нас Диван, який був створений дизайнером Данилом Собіком, підпорядкованим почуттям при поціновувачі кварель, і коли вони живуть в миру і гармонії. Якщо вони далеко один від одного, поверхня дивана вкрита фарбами холодного, синього кольору. І як пара рухається ближче один до одного, рожеві квіти «зростають» серед синіх, що символізують «потепління» в відносинах. Під час оргазму диван вибухає.

8. У Серце, що загнічує 600 разів, якщо поміщається в воду. Я не отримую. Але якщо ви затопили своїх сусідів, це може бути корисним.
3610Р. 4200Р.

9. Навігація Поцілунок-o-Meter детектор запаху: оцінка шансу на поцілунку. Масштаб ділиться на п'ять рівнів: Цілує мене, можливо, травень, ризик, ніколи. Після такого подарунка, швидше за все, відносини будуть крутими.
р.

10. Не забудьте класика.

11. Ці кільця можна поєднувати в одну прикрасу.

757568 р.

12. Тостер. В той час, коли мова йде про гідні слова.

13.00 р. матрац для закоханих. Не дозволяйте пальці скидати.

14. Umbrella для двох був придуманий дуетом дизайнерів Jasmine Rajaan і Mark Owens. Паси-на вузькій московській тротуарі будуть радіти такої пари.

15.00 р. Любов дивитися:

16.00 р. Серцеподібна раковина. Немовлята щетинка виглядає особливо романтично в ній.

17.00 р. Два гравці MP3, кожен у вигляді половини серця.

18 років Коварди для двох. Я.

19. Висотні анімовані футболки. Два і пів серця спалюють на футболці. Але як ви підійдете до щастя, всі шість сердець поступово запалюються. Вони працюють протягом трьох годин від батарей, які розміщені в невеликій кишені зсередини.

Радулова