877
Диніни, замовлені бомбардувальниками суїцидів перед виконанням
Якими стравами є сибірські бомбардувальники?
Їхні смаки дуже різні: хтось хоче курчати до смерті, хтось замовляє щось якомога простіше. Британський художник Matt Collishow дізнався про останні страви бомбардувальників самогубців і перетворив їх у вишукані натюрморти – якби під щіткою класичних голландських митців.1 Велма Барфілд (Velma Barfield)
Дата виконання: 2 листопада 1984 р. Меню: Великий пакет чіпсів і канат Кока-Кола. Вельма Барфілд був спочатку заряджений вбивством свого коханка, але під час судового розгляду вона зізналася шістьма вбивцями, в тому числі її чоловіком і матір'ю. Всі жертви загинули від отруєння. Неуспішні спроби оборони довести безсонність Барфілда.2 Джон Wayne Gacy ( )
Дата виконання: 10 травня 1994 р. Меню: десятка сильно обсмажених креветок, велика порція курки КФК, фунт свіжої полуниці і смаженої картоплі. Газети «Клоун вбивця», бо працював клоуном у дитячих вечірках. Він був першим затриманий у 1978 році на підозрі про відкликання 15-річного хлопчика, але був швидко виведений. Під час арешту поліція не подумала шукати його підвал, але в зв'язку: пізніше, під час перехрестя Gacy було знайдено органи 29 осіб. Він загинув 33 осіб з 1972 р. та 1978 р. Adolf Eichmann ( )
Дата виконання: 1 червня 1962 року: Сухе червоне вино. Отто Адельф Ейхманн був німецьким офіцером і офіцером Гестапо, який загинув 4 млн євреїв під час війни. Він виявився судом до 1960 р., коли Мосад агенти звернулися його і відправив його до Ізраїлю. Ось де він став випробуванням. Останні слова: Довгий живе Німеччина! Довго жити Аргентина! Довгий живий Австрія! Ми не забуваємо їх. Я спалю дружину, сім'ї та друзів. Я мав би охопити правила війни і подати свій банер. Я готовий. 4. Sammie Felder Junior ( )
Дата виконання: 15 грудня 1999 р. Меню: один фунт тренчі, десять штук смаженої курки (сухе м'ясо), десять штук бекону, одну сиру цибулю, п'ятнадцяти смажених креветок, персиків і одна джуга молока. У лютому 1975 року Фельдер загинув 42-річний Джеймс Ганки, які постраждали від паралічу нижніх кінцівок. У вбивця в потерпілому будиночку вночі, щоб вкрасти гроші, але Ганки раптом збивають і почали кричати гучно за допомогою. Підгузник підв'язаний і приглушений його ножичками, які випадково впав під руку.5 Павло Сельсо Нунціо ( )
Дата виконання: 15 червня 2000 р. Меню: enchiladas і burrito (традиційні мексиканські страви), шоколадний морозиво, ціла канталупа (завод родини гарбуза), вирізаний навпіл. Хіба отримати гроші за наркотики, Нунціо зламав в будинок 61-річного Паулінського короновер Farris. Він закрив два телевізори, стерео, VCR і кілька ювелірних виробів, і до того, як він збив, ріпакував і загинув господиню. Він був спійманий швидко, тільки через тиждень, коли Nunzio спробував продати одну з телевізорів.6 Аллен Лі Давіс ( )
Дата виконання: 8 липня 1999 р. Меню: лобстер хвіст, смажена картопля, 200 г смаженої креветки, 200 г смаженої муки, половина лофа часникового хліба, літр пива. 11 травня 1982 р. Аллен загинув вагітним вівсяним вівсяним вівсяним вівцем і її дві дочки. Ненсі було збито за визнання, дівчата 9 і 5 років аллен постріл. Ускладнення виникла під час виконання на електрокріслі, що знову призвело до обговорення про нелюдство цього способу покарання. Це була справа Аллена, яка підкагла США практично повністю переключатися до летальної ін'єкції.7 Добі Гілліс Вільямс ( )
Дата виконання: 8 січня 1999: 12 цукерок та морозива. Вільямс захопився в будинок Соня Непперс на початку 8 липня 1984 року і загинув жінку. Свідчення провини все одно вважається суперечливим. У своїй остаточній заяві він сказав: «Я просто хочу сказати, що я не болить всіх. Бог благословить вас всім. Боже благословення."8 Юніор Луї Джонс ( )
Дата виконання: 18 березня 2003 року: Свіжі фрукти. 18 лютого 1995 р. Джонс вийшов з дружиною і побачив її. Він не знайшов своєї дружини, але зустрівся з 19-річним Tracy McBride в пральній кімнаті. У гарматі він змусив дівчину піти в будинок, де він ріпакував і загинув її.9 Яка ( )
Дата виконання: 17 січня 1977 р. Меню: гамбургер, цільнозернові яйця, запечена картопля, кілька склянок кави і віскі. Увечері 19 липня 1976 р. Гільмур захопив станцію, вбиває одну з робітників. Через кілька днів, черговий вбивця, цей час готельного менеджера. Гільмур добровільно вибрав, щоб померти, відмовивши запит на чуйність. Останнім словом були «Для цього!»
Тато знайшов блискучий спосіб повторно використовувати олівці лівого олівця
Як російські жінки вибрати чоловіка