778
Він нарізав паперовий стакан і кладемо його на дрилі. Я завжди роблю це!
Ремонт не завжди радісний захід. Ми постійно хочемо, щоб поліпшити наш будинок, але часто ця активність приносить з ним багато проблем. Особливо коли мова йде про прибирання приміщення. Сьогодні Я приготував для вас великий трюк, який допоможе вам не перемішувати, зробивши отвір в стіні або стелі з свердлом. Для цього вам знадобиться пластикова або паперова чашка (якщо ви свердлите стелю) або липкі ноти (якщо потрібно зробити отвір на стелі).
Так перший спосіб для стелі. Візьміть скло і поставте його на бурі так, щоб всі сміття вийшли всередині. Якщо це занадто високий, відрізати частину потрібно.
р.
Шлях два. Якщо потрібно просвердлити через стіну, приклеїти липку частину паперу до неї і скласти її так, щоб сміття не падають на підлогу.
362245, Україна
Цей відео показує, як це можна зробити!
Хто думав, що це просто? Я раджу використовувати ці поради, тому що будинок завжди має дрилі і кріпильні матеріали, і ці трюки усунуть необхідність очищення після цього!
через takprosto.cc
Так перший спосіб для стелі. Візьміть скло і поставте його на бурі так, щоб всі сміття вийшли всередині. Якщо це занадто високий, відрізати частину потрібно.
р.
Шлях два. Якщо потрібно просвердлити через стіну, приклеїти липку частину паперу до неї і скласти її так, щоб сміття не падають на підлогу.
362245, Україна
Цей відео показує, як це можна зробити!
Хто думав, що це просто? Я раджу використовувати ці поради, тому що будинок завжди має дрилі і кріпильні матеріали, і ці трюки усунуть необхідність очищення після цього!
через takprosto.cc