На День народження Фреді Меркурій: 10 пам'ятних музичних відео королева

5 вересня 1946 р. Farruh Bulsara народилася в Кам'янському місті, яка була розташована в султанатом Занібара. Я не думаю, що багато людей, крім своїх батьків, дав цей захід будь-яким сенсом. Але після того, як весь світ дізнався про цей хлопець Парсі. Він був відомий під його новим ім'ям, Фредді Меркурій.

Зважаючи на всі верстви життя цього музичного генія не має сенсу. Найпопулярніші твори Фредді Меркурій та його товаришів. Таким чином, на день народження лідера групи Queen, редактори пропонують пам'ятати топ десять кліпів цієї несухної команди.

Походження популярності гурту Queen прийшла в 70-ті роки. У той же час телеканал почав грати більш важливу роль у шоу-бізнесі. Для того, щоб бути на гребінці популярної адорації, не достатньо було розпочати концертні зали та підірвати стадіони своїми виступами. Дуже важливо залучити телевізійну аудиторію, тому виконавці почали платити більше і більше уваги до створення відео для своїх пісень.

Вбивця королева (1974)
Королева також не залишалася від модних тенденцій. Перші успіхи в основному за рахунок свого відео для пісні «Killer Queen». У сучасних раз це відео важко розглянути повноцінний кліп, адже він більш схожий на звичайний запис з концерту. Але за свій час відео дуже гідний і доречний. І, звичайно, сама пісня була дуже вдалою.

Боемський Рапсодія (1975)
Наступного року Фреді Меркурій і компанія зробила революцію в музичній індустрії. «Боймян Рапсодія» став справжнім бомбом, який вдало поєднував широкий спектр музичних жанрів з важкого металу до оперного співу. А відео для композиції встановлюють нові стандарти в цьому жанрі. На додаток до звичайних пострілів зі сцени відеотрека мала кілька жанрових зйомок, а також просунутих спеціальних ефектів в часі. Цей відео став стандартом для інших митців, і багато хто називає його першим відео в історії.

Війна Рок ти (1977)
Ще одна культова пісня «королеви», яка вірно вважається шедевром. На відміну від Bohemian Рапсодія пісня виявилася абсолютно різною: «стадійний», дещо грубий, але неймовірно привід. Відео вийшов на пісню - простий, але незвичайно харизматичний!

Ми Чемпіони (1977)
Ще один мега-хіт від Фредді та його друзів. Слова і мелодія виявилася настільки успішним, що навіть зараз практично не можуть робити спортивні нагороди без цієї пісні. Тож музиканти в кліпі серед юнітівського натовпу виглядають як переможці на подіумі, в оточенні тисяч лояльних шанувальників.

Флеш (1980)
Пісня стала саундтреком для фільму «Флеш Гордон» на основі популярної комічної книги однойменної назви. У відео використано багато пострілів з цього фільму, що давав роботу додатковою драмою і героїзмом.

Я хочу, щоб зламати безкоштовно (1983)
У відео для пісні «Я хочу звільнитися», музиканти королевської групи з’явилися перед аудиторією в жіночих нарядах. Вони припаркували героїні відомого британського серіалу Coronation Street. Фредді Меркурій і його товаришів бояться, що в Сполучених Штатах, де вони нічого не знали про цю серію, ідеаліст буде сприйматися круто. Але в Америці кліп також був взятий з урра. Пісня стала настільки популярною, що стала атемом африканського національного конгресу.

Радіо Ga Ga Ga (1984)
Пісня «Радіо Га Ґа» широко отримала критики. Деякі вважають це абсолютним нечутливим, але інші вважають його досить їдальне залізо на реаліях сучасного шоу-бізнесу і репертуар музичних радіоканалів. Тим не менш, пісня дуже любила слухачів, і надзвичайно стильне відео тільки сприяла його популярності.

Вид магії (1986)
Відео для пісні «Діти магії» продемонструвала аудиторія реальної магії. У цьому відео музиканти були анімовані персонажі, створені для відео Дісней студії. І сам композиції можна вважати справжнім дивом. Як і більшість творів королева.

Хто хоче жити назавжди (1986)
Відео для пісні "Хто хоче жити назавжди" здивував всіх своєю шкалою. Величезна симфонічна гора і багатомовний хор вдало доповнить пишну музику королева і прекрасний голос Фредді. І тисячі запалених свічок дали ролику особливу атмосферу, яка зробила наші серця швидше.

Шоу повинен піти на (1990)
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чудова пісня сприймається через призму незмінної смерті Фредді Меркурія. Витяжний музикант не міг падати для відео, тому відео нарізка попередніх виступів гурту. Це був свого роду прощення генія Фредді Меркурій з його шанувальниками. На місяць після дебюту відео Фредді вийшов. Його пам'ять назавжди залишиться в нашому серці. Покажемо!

Наш світ буде набагато більше нудно без таких видатних людей, як Freddie Меркурій. Його ім'я буде написано в золоті літери в історії музики. Я хочу послухати ваші улюблені пісні знову і знову дивитися відео для них. Дякую, Фредді! З днем народження!

через igenno.cc