528
«Мерс. Всесвіт 2015».
Оскар Wilde колись сказав: «Краса в очах держателя». Я абсолютно підтримує ірландську класику. Кожен з нас має свої смаки, тому не існує точки зору про красу. Але незважаючи на все це, різні конкурси краси користуються великою популярністю у всьому світі. В кінці серпня в столиці Білорусі, Мінську відбувся один з них. 60 заміжніх жінок були обрані, щоб бути названі Mrs. Universe 2015. Переможець Ашлі Палехам. Вона буде жити на Inok Cree Бронювання, Альберта, Канада. За свою думку відомого персонажа Ашлі отримала прізвисько Покагонтас.
Переможець – 25 років.
Серед основних конкурентів Ашлі представники України, Південної Африки та Коста-Рика.
Перший вихід.
Канада вперше завоював. Наступним змаганням буде проходити на мапі Leaf Country.
Реальний Покагонтас.
Національний конкурс костюмів.
Вітаємо переможця. Зустрічайте мене в Канаді!
Якщо ви не знаєте, що тільки одружені жінки можуть брати участь у програмі Міс Всесвіту. І знову привітаємо красу з Канади, і ви не будете вітати і поділитися цим матеріалом з друзями, дайте їм також захоплення красою!
через igenno.cc
Переможець – 25 років.
Серед основних конкурентів Ашлі представники України, Південної Африки та Коста-Рика.
Перший вихід.
Канада вперше завоював. Наступним змаганням буде проходити на мапі Leaf Country.
Реальний Покагонтас.
Національний конкурс костюмів.
Вітаємо переможця. Зустрічайте мене в Канаді!
Якщо ви не знаєте, що тільки одружені жінки можуть брати участь у програмі Міс Всесвіту. І знову привітаємо красу з Канади, і ви не будете вітати і поділитися цим матеріалом з друзями, дайте їм також захоплення красою!
через igenno.cc
5 спецій, які знищують бактерії і зміцнюють імунітет
На День народження Фреді Меркурій: 10 пам'ятних музичних відео королева