607
Кулінар "майстерня": ці господині не змогли показати свою кращу сторону!
Кухня часто подається в якості інструменту, з яким хочеться вразити близьких і гостей незвичайними стравами. Незвичайний не тільки за смаком, але і за зовнішнім виглядом. Це завжди лотерея - деякі люди отримують красу в перший раз, і іноді це не працює на всіх. Але висівають господині не дають, направляючи свої зусилля для створення чудес.
Як красиво все виглядає на екрані! Майстри вміло роблять неймовірні хитрощі з тісто, і одночасно прикрасить посуд з легкістю. Але це один зовнішній вигляд. По суті, щоб добре виходити, потрібно намагатися дуже важко, і має бути кілька спроб, щоб приготувати якісь цікаві страви. Але про те, як це відбувається, коли варик не розраховує свою міцність. І сміється і гріх.
Виявлення/відновлення
Це випадок, коли дитина може боятися власного сніданку.
1715874
Він повинен бути бобером, але не працює.
Навіть ви не змогли зіпсувати горіхи!
Різдвяна екстраваганза.
Абсолютна схожість...
Хелловін - це свято, коли гості лякаються їжею.
Щиро дякую!
р.
Я не хочу їсти.
О, це просто покриття для сковорідки.
Елліські істоти.
Р
Трохи занадто багато соди.
домашня ялинка.
Гуси, які приховуються тут?
Ці мінуси завжди є проблемою!
Книга не вдалося.
Тут страва, яку не можна зіпсувати. господиня на помітці, "Змія". Найлегші інгредієнти – майонез, чорний горох (для прикраси).
Чи сміється ви сльози на тих, хто загинув, теж? Поділіться цією веселою статтю з друзями!
через takprosto cc
Як красиво все виглядає на екрані! Майстри вміло роблять неймовірні хитрощі з тісто, і одночасно прикрасить посуд з легкістю. Але це один зовнішній вигляд. По суті, щоб добре виходити, потрібно намагатися дуже важко, і має бути кілька спроб, щоб приготувати якісь цікаві страви. Але про те, як це відбувається, коли варик не розраховує свою міцність. І сміється і гріх.
Виявлення/відновлення
Це випадок, коли дитина може боятися власного сніданку.
1715874
Він повинен бути бобером, але не працює.
Навіть ви не змогли зіпсувати горіхи!
Різдвяна екстраваганза.
Абсолютна схожість...
Хелловін - це свято, коли гості лякаються їжею.
Щиро дякую!
р.
Я не хочу їсти.
О, це просто покриття для сковорідки.
Елліські істоти.
Р
Трохи занадто багато соди.
домашня ялинка.
Гуси, які приховуються тут?
Ці мінуси завжди є проблемою!
Книга не вдалося.
Тут страва, яку не можна зіпсувати. господиня на помітці, "Змія". Найлегші інгредієнти – майонез, чорний горох (для прикраси).
Чи сміється ви сльози на тих, хто загинув, теж? Поділіться цією веселою статтю з друзями!
через takprosto cc
42 Правила, щоб зробити життя Заповнить Ваше життя новим змістом!
Світ буде збережений не красою, але за добротою. Цей відео доторкнувся мене до ядра.