10 порад, які життєво важливі для будь-якої дівчини Якщо я знав ці секрети до!

Якщо ви часто робите ті самі речі, ви гарантовано знайдете способи їх покращення. Жінки мудрі істоти, і навіть у простих дрібницях вони приходять з блискучими розчинами. Ось чудові поради, які будуть освітлювати звичайний день будь-якої дівчини і допомогти вам впоратися з різними завданнями. Пам'ятайте і користуйтеся, і якщо ви хлопець, будь ласка, на другому поверсі з корисними рекомендаціями.

1,1 км Всі дівчата знають, як сушити полі швидше. Тим не менш, коли ви пізняєтеся на важливі події. Ось розчин - зануріть пофарбовані нігті в холодній воді всього за три хвилини. Кулька встигне висихати протягом цього часу.

р.

2,2 км Якщо ви посипте волосся улюбленим парфумом, ваше волосся буде приємним ароматом протягом всього дня.

3. У Зламаний помада можна відремонтувати. Підігрівайте кінець запальничкою, яка зламала, приклеїти низьку частину до неї і покласти помаду в холодильник на півгодини. Я знаю цей секрет до того, як багато помади я міг врятувати!

р.

4. У Бальзам для волосся є хорошою заміною для раптово готового гоління гелю. Вона пом'якшує шкіру, тому плавне гоління буде можливо.

5. Умань Кожна дівчина має в резерві яскраві блискучі тіні, які використовують, якось, рука не піднімається. Отже, якщо додати їх до пляшки прозорого лаку, ви отримаєте оригінальний колір. Про нас

6. Жнівень Щоб шпильки і невидимі краще тримати в волоссі, можна злегка обприскати їх лаком.

7. Про нас Щоб прасувати комірки і манжети просто волосяний пух. І знову не потрібно викласти залізну дошку.

р.

8. У Обгортання гуми на лакофарбових ковпачок - вони будуть легше відкрити, особливо коли шліфування злегка висушена всередині.

617752

9. Навігація Звичайний антиперспірант допомагає добре від блистерів на ногах. Пофарбуйте їх, де взуття рубати, вона знизить тертя і збереже пошкоджену шкіру сухим.

10. Олівець для очей може мати занадто жорсткий кінчик. Для того щоб не подряпини ніжні повіки, тримайте кінець шифера над вогнем - це стане ніжним і м'яким.

Ви цінуєте, як корисні ці поради? Я сподіваюся, що вони допоможуть вам в різних ситуаціях. Розкажіть про ці чудові правила, які роблять життя набагато простіше!

через takprosto cc