Цей чоловік розрахував, скільки своєї дружини потрібно робити в день. Він був шокований!

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Однак не всі розуміють тяжкість щоденної роботи. Як багато разів чули, що вона просто сидить вдома з дитиною, не працює, це людина добре живе, не втомилася. Це не дивно випадок.

У газеті про дружину кладуть мудрий чоловік. Він не міг приховати, що він навчився, тому він вирішив зробити його спостереження громадським, щоб кожен оцінив, наскільки важко було для жінок.

Сім'я чоловіка мала три молоді діти. За один день він дивився дружиною і зафіксував все для своїх дітей.

Ось що він зробив:

"На цей день мама:
Відкрив двері 106 раз.
Я завантажив своє взуття 16 разів.
Я змінив свій дитячий одяг 32 рази.
Вона сказала: "Зберегти його самостійно" 94 раз.
Я відхилений аргументи 16 разів.
Я побачила 11 разів.
Я протерла носа 19 разів.
Я пофарбував 16 разів.
Я запитав їх 175 питань і відповів їм.
І нарешті, тільки для потреб дітей, мама прогулялася близько 10 кілометрів. й

І тепер додайте до цього інші обов'язки матері в домашніх умовах - миття, миття, приготування їжі ... Це дуже вражаючий і навіть лякаючий список. Рідкий чоловік здатний впоратися з усіма обов'язками жінок.

Жінки повинні бути поважними і цінними, тому що все, що вони іноді йде непристойно. Але воно відразу стає помітним, коли вони перестануть це робити.

Ви любите історію чоловіка, який цінує важку роботу жінок? Розкажіть своїх друзів про цю мудру статтю.

через takprosto cc