13 сайтів, які врятують вас від boredom Ви готові до незвичайних розваг?

Це не встигнути дискурувати! Тут цікавий вибір сайтів для тих, хто хоче відпочити. Як спосіб розслаблення, ці сторінки повністю вирівняли себе, відволікають увагу від проблем пресування і дають відчуття просту дитячу розвагу. .кв.м Він консультує вас, щоб зберегти ці сайти для будь-якого пожежогасіння, вони дійсно приводять відляку, заспокоїти і служити джерелом позитивних емоцій. Деякі можуть викликати їх “часові вбивці”, але все залежить від того, хто використовує ці дивовижні сторінки. Скористайтеся цими милими джерелами віртуального задоволення.

Вам подобається лопнути бульбашки?
Як дитина, це мій улюблений час. Знайти пакет щось - і смотреть бульбашки, які виділяють характерний звук і так приємно доторкнутися. В той час як комп'ютер не може дати вам тактильні відчуття, але звук і малюнок відмінно.
mariemarie0000.free.fr/fichiers/images/pop.swf

Намалюйте власний мультфільм.
Створення власного мультфільму простіше з цим сайтом. Відчуйте себе справжнім творцем! Ви можете легко поділитися своїм рідним мультфільмом і подивитися, які інші користувачі роблять. Творчий успіх
Український

Зробіть бажаний погляд на зірку зйомки.
Сніданки приходять в життя! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Малювати хмари, зірки і уява все, що потрібно зробити бажань. Зрозуміло, натискаючи на товсту зірку, ви будете дотримуватися не тільки того, як вона падає, але і для зміни власної держави - цей сайт все ще дає сподіватися, що все, що ви мріяєте про прийдеться до справжньої.
веб камера

Водні троси.
Дуже заспокійливий сайт. Вода бере на себе всю негативність, і навіть віртуальну воду успішно виконує цю функцію. Ви можете змінити кут камери, освітлення і залишити круги на воді за допомогою миші, розслаблення. Якщо ви повернете на відповідну музику, вона буде навіть охолоджувачем.
Веб-сайт: http://www.facebook.com

Р

Поверніть ім'я в обличчя.
Це гарна причина посмішки.
Пишіть ім'я і подивіться на смішну картинку, намальовану пікселями. Ви можете писати різні імена важливих людей і весело провести час.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

р.

Позбавити м'яч відхиляється, як груба проблема.
Проста, але дуже приємна анімація, ви можете натиснути на екран з курсором і розсіювачем кольорових кульок різних розмірів. Я любила кольори іграшки і можливість кинути рух кулі по всьому екрану.

Завітайте до свіжого кафе.
Звук дощового плетіння в бесіду галасливого - дивовижні звуки. Звук дощу має дуже вигідний вплив на нервову систему, його можна перетворювати окремо від фону кафе. Я думаю, що це цікава ідея. Занадто поганий звук кафе іноземним. Цікаво прослухати наш вітчизняний аналог, проте не буде так спокійно.
Веб-камера

Неоновий вихров своїми руками.
На цій сторінці ви можете створити фантастичні візерунки. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Захоплення!
29a.ch/sandbo/2011/neonflames

р.

Поміряйте себе в матриці.
Пам'ятайте, що зелена риса, яка з'являється так часто в матриці? О, відчуваючи, як хакер не проблема з цим програмним забезпеченням. Він перетворить будь-який текст, який ви напишіть в код. У програмі беруть участь всі, навіть ті, хто не знає, що це таке. Це секрет популярності цієї сторінки.
веб камера

4159682р.

Не робити нічого протягом 2 хвилин.
Просто подивіться на екран і нічого не натисніть - це ідея цього сайту. Просто розслабляйте і послухайте хвилі, творці напишіть. Іноді я просто хочу зупинитися ...
Веб-камера

Малюнок незвичайних пісочних картин.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ще один цікавий номер малювання, але той факт, що потрібно працювати з піском вражає і звикне. Після того, як малюнок з піску повинен бути «збитий»!
Веб-камера

Застібаємо двері з домішкою.
Ніщо спеціальне - можна просто відкрити і закрити пофарбовані двері. Але коли ви сердитися, це може допомогти багато.
веб камера

Натисніть кнопку "Зберегти".
Сайт дуже простий, але який глибокий філософський зміст він несе. "Чи це добре" можна вважати умовною кнопкою, натиснувши яку, ви змінюєте ваше сприйняття реальності і диви події в кращому світлі. Оптимізм мас!

р.

Завжди встигнути в житті простої розваги. Розкажіть своїх друзів про цю нудну статтю.

через takprosto cc