Ці природні антибіотики успішно замінять аптечні препарати! Отримати деякі переваги для здоров'я.

Коли ви хворіли, ви хочете швидко відновити і продовжити життя. На жаль, сучасна медицина не прагне вилікувати вас ретельно. Фармація антибіотиків, які так часто призначають тепер лікарями, дуже шкідливі для організму. Вони руйнують природний імунітет і їх надмірність останнім часом стають епідемією. Хімічні речовини вбивають корисні бактерії в кишечнику і призводять до створення супербактерій, які неймовірно важко боротися.

.кв.м Подбайте про здоров'я і пропонує вам список натуральних продуктів, які вилікують багато захворювань. Замість того, щоб зробити себе більш слабким і виснажуючи природну здатність організму лікувати, спробуйте ці подарунки природи як ліки. І не тільки лікування, але і профілактика багатьох захворювань.

Фак.
Корінь хрін містить гірчичне масло і фермент. Якщо цей корінь потертий, то ці два корисні речовини утворюють алільську гірчицю. Це масло є найпотужнішим натуральним антибіотиком. Боротьба з бактеріями рота, носа, горла.

Ці природні антибіотики успішно замінять аптечні препарати! Отримати деякі переваги для здоров'я.

Ось прості рецепти, які можна використовувати для лікування хрін.

При трахеїті, бронхіті, тривалому кашлі:
Змішайте 1 ст.л. тертого хріну з 3 ст.л. меду і дайте настоятися. Ет 1 ч.л. щоденно. 5 разів на день, маса повинна розчинятися в роті.

Для кіститу, уретриту:
1 ст.л. тертого хріну залити 1 склянкою окропу, накрити 5 хвилин. Пити 3-4 склянки цього чаю щодня.

журавлини
Ця чудова ягода працює як антивірусна речовина, очищення сечового міхура і сечового тракту від шкідливих бактерій. Ягода - це чудовий антиоксидант, який бореться з шкідливими вільними радикалами в клітинах.

13793

Порада холоду з журавлиною - це задоволення. Після того, як ліки не тільки ефективні, але і смачні!

Щоб приготувати журавлинний сік, потріть ягоди з цукровим піском в співвідношенні трьох до одного. 2 ст. суміші залити 0,5 л теплої води. Пити і бути здоровими!

Кошик
Часник – відмінна медицина. Дозволяє видалити шкідливі бактерії і віруси з крові, внутрішніх органів і дихальних шляхів. Якщо ви регулярно користуєтеся часником, ваш організм повністю очищається від шкідливих речовин.

Інгредієнти, що містяться в часникі, неоцінюються. Знижують рівень холестерину «поганий» в крові і очищають судини, вбиває клітини, які викликають рак, руйнують дифтерію, туберкульозний бацил і Helicobacter. Часник бореться глистів дуже добре.

Часник:

Поставте 12 зубчиків часнику в прозору пляшку, кожен поділений на 4 частини. Залийте три склянки червоного вина. Закрийте і накладіть на сонячну сторону вікна на два тижні. Щодня не забуваємо промивати лікер 2-3 рази. Процідіть і залийте в темну пляшку.
Зробіть чудовий лікер на 1 ч. 3 рази на день протягом місяця.
Цей лікер не тільки вилікувати вас різних інфекційних захворювань, але і поліпшити обмін речовин. Ви можете втратити вагу з ним!

Базиліка
Базилік - це не тільки ароматна трава, яка може бути приправлена багатьма стравами, але і ліки від інфекцій.

Рецепт з базиліком для ангіни:
Залийте 4 ч.л. подрібнені листя 250 мл окропу, кип'ятіть 20 хвилин, остудіть, процідіть і гірлянда з теплим відваром горла 2-3 рази на день.

При кон'юнктивіті запаленні повіки:
2 ст.л. л. базилік залити 500 мл окропу, наполягати до охолодження, процідити. Робимо лосьйони на очах і беремо всередину півсклянки перед їжею 2-3 рази на добу.

Для головного болю:
Базилік, шавлія і меліси змішують однаково, заливають 1 ч. суміш 200 мл окропу, наполягають 20 хвилин. Процідіть, додайте 1 ч.л. меду, пити невеликими грудями. Понад 30 хвилин. Такий чудовий настій також заспокоює і знімає підвищену тривожність.

Чорниця
Ця ягода містить натуральний аспірин, який допомагає зменшити біль і усунути наслідки хронічного запалення. Ягоди діють таким же чином, як антибіотики, блокують розвиток бактерій, допомагаючи уникнути розвитку інфекції.

За допомогою природних ресурсів можна і необхідно боротися з захворюваннями. Таким чином ви будете підтримувати і зміцнити здоров'я.

Ми працюємо з нами. Поділіться цією корисною статтю з людьми близько до вас.

через takprosto cc