Чи є кожен навколо вас холодним? Цей знімок імунітету активізує захист вашого тіла!

З настанням холодної погоди кожен навколо починає хворіти з застудами. Ви не хочете заражати! .cc Він говорить вам секрет: для того, щоб не зловити неприємний вірус, достатньо подбати про себе і підвищити імунітет! Приготувати дивовижну суміш натуральних продуктів, корисного і приємного смаку.

При регулярному використанні імбиру, лимону і меду не тільки захистити від застуди, але і підвищують імунітет всього тіла. Ця природна медицина підвищує життєдіяльність, надає міцності для психічної та фізичної роботи. Неймовірно, але це також ефективний інструмент для схуднення. Реальний еліксир здоров'я!

Необхідні інгредієнти для суміші:

• корінь імбиру - 120г
  • Лимони свіжі - 4 штук
  • мед - 150 мл
Корінь імбиру очистити від шкірки, потім натерти на тертці. Поставте масу в чашу. Свіжі лимони очистіть, потім зріжте кубиками. Покласти лимони в чашу на імбирну масу.

Подрібніть масу блендером. Переконайтеся, що все змішано рівномірно.

Покласти мед в чашу. Ви можете додати трохи більше меду, залежно від ваших смакових вподобань.

Покласти масу в зручну банку і покласти її в холодильник. Суміш готовий!

Можна використовувати цю Природні ліки одну столову ложку в день, і результат вже буде помітний. Це значно зміцнить Ваше здоров'я і дасть сили для боротьби з холодними інфекціями. Смачну суміш можна додавати в чай - це буде ароматним, і його корисні властивості збережеться.

Може здоров'я бути міцним! Не забудьте поділитися з близькими цим рецептом, щоб підвищити імунітет, подбати про них.

через takprosto cc