Як спати менше і відчувати себе краще? Дивовижні експерименти з сну.

Ви дізнаєтесь, що ви можете заспівати зовсім інакше, ніж ми звикли! Вивчайте, щоб управляти час сну і ви не пошкодуєте його. Особливістю цієї статті можна звертатись до всіх творчих особистостей та інших закоханих «ніжних позоляторів».

Звичайно, такі методи повинні використовуватися тільки в екстремальних випадках - коли так багато робити, що для сну просто немає часу. Але заради інтересу можна експериментувати з звичними етапами сну. Прочитайте його і здивуйте, як ви можете це зробити.

Уберман цикл
Цей цикл складається з 6 до 20 хвилин кожні 4 години. Що таке, з цим сном ви будете спати 6 разів на день. «Уберманський цикл» вважається дуже ефективним, оскільки після цього циклу люди відчувають себе більш здоровими і зазвичай мають дуже яскраві мрії. Але не варто недооцінювати недоліки цієї мрії: якщо пропустити хоча б одну фазу сну, ви ризикуєте лікувати втоми.

Нормальний цикл
Цей цикл включає в себе 1 ніч 1,5-3 години, а потім 3 рази 20 хвилин протягом дня. Час після основного сну необхідно розділити так, щоб переспів повинен бути одночасно інтервалами.

Такий графік можна легко адаптувати, так як вважається режимом звичайної людини.

димаксіон
Цей цикл включає в себе 4 рази 30 хвилин кожні 6 годин. Люди, які пережили цей цикл сну, стверджують, що вони ніколи не відчували такої швидкості, як після циклу димаксіону.

Хоча дуже екстремальний, це також найефективніший цикл сну.

Біфазний цикл або siesta
У вартість входить 1 час в ніч 5 годин, а потім 1 час в середині дня за 1,5 години. Не дуже відрізняється від однофазного сну, але люди, які практикують цей цикл сну, відчувають себе набагато більш енергійними.

Для того, щоб перейти на новий розклад сну, потрібно всього два тижні. Зроби здоров'я і здоров'я! Але цей метод дійсно допоможе з відсутністю часу.

Головне, щоб сміливо об'єднати все так, щоб новий розклад сну, сім'я і робота не постраждали. Успіхів з вашими сміливими експериментами! І чарівні мрії. Якщо вам подобається цей пост, розкажіть ваші друзі!

через takprosto cc