5 Причини батьків поганих дівчаток часто використовують любов сліпий, але освіта приходить в першу чергу.

Я почула неприємну історію, яка викликала бурю емоцій у мене. Коли дочка друга шахти показала в шкільній кав'ярні, продемонстрували інші дівчата в класі.

Звісно, вони мали причини такого негайного бойкоту. Після того, щоб танцювати хлопця восьмому класі запрошували досить сьомий-градер! - вона домовилася.
Після цього друзі відмовилися спілкуватися з нею в будь-який спосіб і почали малювати бідну дівчину. На жаль, такі ситуації в дитинстві і підлітковому віці не рідкість. Це реальність будь-якої школи.

Але я був не так багато життєдіяльності цієї дівчини, як реакція дорослих до такої події. У батьків інших дітей і пояснили, що сталося. І вона сказала, О, це океї, вони діти. Ніщо серйозно відбулося. Ви берете ситуацію в серці...

Що таке? Я віддаю, що це нормально.

Звісно, важко уявити, що ваша дитина не так добре, як ви звикли думати. Але ви так засліпили батьківську любов, що ви можете пробачити свою дочку поведінку? Ви думаєте, що нічого не неправильно з її здатністю жорстоко боляче і приниження іншої людини? Я був шокований.

Інколи Я хвилююсь про мої три дочки. Вони дуже смарт-дівчатки, доброго і відповідального. Але, як ви знаєте, жінки регулюються емоціями, і це можна побачити з молодого віку. У момент хвилювання, небезпеки, страх, чи може дочка зробити правильний вибір? Чи можна добре відрізняти від поганого?

Іноді діти роблять помилки і це зрозуміло - вони не мають досвіду і розуміння різних ситуацій. Але якщо дитина погана, явно непристойна справа з метою - не можна пропустити цю чутливу батьківську увагу. Якщо ви не вдягнете дію і зупиніть цю поведінку відразу, дитина буде робити це багато разів, знову і знову!

Сучасні батьки оцінять будь-яку поведінку своїх дітей, оскільки вони самі засвідчують себе, їх брак часу і енергії для належного виховання. Уявіть це жахливе, що сталося з дочкою. Порадуйте себе, чи хочу, щоб почути ці звичаї?

5. Умань Нехай ваша дочка не дуже зацікавлена у спілкуванні з дитиною. Не хочу поговорити з нею.
Це класична оборона – батько відразу відмовляється від іншої дитини. Не мій дочка, це твій. Я не придумав, що ти зробив.

4. У Моя дочка сказала, що це не так.
Як правило, це вирізати щітки від проблеми. Чи важко витрачати трохи часу на неправильні речі? Після всього, перейдіть в клуби, спортивні змагання, весело - досить часу!

3. У Це не мій дочка, що ваш так чутливий!
Передача відповідальності за вашу дочку не так складно, як це здається. У будь-якій ситуації завжди беруть участь два люди. Хтось невірний, якщо тільки жертва обставин є винним.

2,2 км Я не хотів, що - мій дівчина нічого не робив з ним, це була робота її друзів.
Звичайно, найпростіший спосіб відмивати інших. Невинний свідк - назва цього батьківського положення. Але є те, що дуже важливо - іноді бездіяльність як страшна, як злочин.

1,1 км Дівчата повинні бути дівчатами.
Що? Що означає все? Як мати, як батько, так і як повноцінний член суспільства, ви втомилися від того, що жінки люблять, і нічого не можна зробити про це? Це залишки патриархальної системи. В першу чергу, ми людина і дочка повинна бути хорошою людиною. Допомогти їй подобатися.

Мій друг дочка щаслива з її мамою. Вона отримала психологічну підтримку. Люккілько, вона мала інших друзів, які не поверталися назад на дівчину. Але не всі історії торкаються так само, - іноді травма, що заражається на дитину однолітками, поламає весь життя.

Не згасити наші дочки! Замість того, щоб перезавантажити свої особистості з викопами, підняти бар вище. Нехай вони ростуть, щоб бути добрим, симпатичною, просто людьми.

Все починається з одного брата. Зайдіть і отримайте нас! Створіть ситуацію досить.

Дозвольте цій статті допомогти вам у підвищенні дитини. Поділіться з друзями

через takprosto cc