15 дивовижних винаходів з майбутнього фантазія стає реальністю!

Якщо ви є сновидінням, який захопився фантастичним станом. Дякуемо! Ці дивовижні винаходи з новими і незвичайними функціями є яскравим доказом цього.

Технологічний прогрес, який вже реалізується за допомогою своєї швидкості, вже реалізуються нові ідеї вчених. Все для нашого комфорту!

1,1 км Розетки з вбудованими USB-роз'ємами та ліхтарями. Надзвичайно комфортний для мене.

(доб. 3)

2,2 км Жнівень більше не потрібно платити в метро! Просто відправляємо порожній пластиковий флакон або будь-який інший контейнер для переробки. З цим винахідником планета стане очищувачем.

3. У Колесо збирання крапель в спеціальні пазкові сходи. Я хочу.

1614777

4. У Акумулятори, які легко перезаряджаються з USB-роз'єму. Що заощаджує!

5. Умань Цей чудовий пристрій зарядить ваш телефон за допомогою температури гарячого або холодного напою під рукою для енергії. Ну, просто постріл з фантастичного сер...

6. Жнівень Вистачить прикріпити невеликий чіп на телефон, гаманець та інші цінні речі – voila! Ви можете легко визначити місце розташування за допомогою програми, встановленої на смартфоні.

7. Про нас Домашній кінотеатр на підлозі ванної або туалету. Звичайно, але багато мультимедійних шанувальників будуть любити її.

р.

8. У Сонячний зарядний пристрій батареї. Важко використовувати альтернативні джерела енергії.

9. Навігація Легкі сигнали в даній парковій машині вказують на наявність місць. Не буде плутанини.

10. Так легко покласти велосипед тут і закріпити його. Крім того, такий велосипедний тримач не турбуватиме всіх.

р.

11. Навушники, які не плутають! Обмеження снів.

12. Відлік руху світла прямо в об'ємній зоні. Драйвери будуть.

13.00 р. Рука, яка може читати колір з будь-якого об'єкта і писати в цьому відтінку! Магія.

14. Машина, яка робить будь-яку піцу, яку ви хочете.

р.

15.00 р. Рюкзак з капюшоном - санвація з поганої погоди. Всі студенти повинні мати один!

Ви любите ці винаходи? Він відчуває, що ці речі повинні бути широко споживані довго. Корисно корисні ідеї для поліпшення життя.

Повідомляйте своїх друзів про нові технології, дайте їм знати!

через takprosto cc

Категории

Смотрите также

Новое и интересное