Якщо ви хочете, щоб ваші побажання були виконані, вам потрібно дізнатися, як правильно замовити їх. Ви не можете вірити, але якщо ви дійсно хочете щось, то весь Всесвіт допоможе вам виконати своє бажання.
.кв.м Я підготував детальну інструкцію для того, щоб зробити побажання.
1,1 км Оберіть Ваш варіант - Оберіть Ваш варіант -Як правило, коли ми робимо бажання, ми намагаємося захопити більше. Наприклад, ви хочете мільйон доларів купити квартиру, автомобіль і т.д. Але має бути одне бажання. Для роботи вона не повинна мати декількох шарів. Чому?
Уявіть, що ваша дитина приходить до вас і попросить за сто рублів. Він хоче побудувати годівницю птахів. Він розрахований на те, що ця кількість повинна бути достатньо для дощок, молотка і нігті. Але ви знаєте, що ви можете знайти всі ці матеріали в домашніх умовах. Дитина, не отримувати сотні рублів, зробив каву, і ви отримали задоволення від економії грошей.
Те ж саме відбувається з Всесвітом. Вона також буде виглядати для найпростішого і найбільш раціонального рішення для вашої проблеми. Таким чином, ваші багатокомпонентні бажання потрібно аналізувати в прості елементарні компоненти.
2,2 км Ваше бажання не повинно бути передумовою для виконання інших бажань.Ви повинні попросити себе, чому потрібно виконати це бажання? Наприклад, чому я хочу мільйон доларів? Відповідь - купити квартиру, автомобіль і т.д. Далі запитайте питання до кожного нижнього бажання. Питання: Чому потрібна квартира? Відповідь полягає в тому, щоб позбутися від батьківського утримування. Питання: Чому я можу позбутися від застави? Як тільки ви можете описати своє бажання, можна вважати саме бажання, що потрібно зробити.
3. У Бажання провокувати тільки почуття.Повернутися до грошей. Коли ви отримуєте гроші, ви можете отримати квартиру і машину. Ви не будете відчувати себе, як ви повинні зробити щось ще з цими грошима. Це означає, що ви вибрали неправильне бажання. Якщо ви хочете багато грошей, щоб подивитися, замовити гроші. Якщо вам потрібна квартира, щоб жити там, зробіть квартиру. Якщо вам необхідно позбутися від батьківського піклування, то вам потрібно замовити це, тому що навіть якщо ця квартира знаходиться в Африці, це не означає, що ваші батьки перестануть піклуватися про вас. Якщо ви хочете познайомитися з князем на білому коні, щоб зберегти його, то не варто побажати йому, але примазувати князі.
4. У Не варто шкодувати нікому.Всесвіт завжди шукає найбільш раціональний спосіб. Можливо, що, побажаючи квартиру, ви отримаєте її як спадок від загиблого родича. Не можна повністю уникнути негативних наслідків вашого бажання. Я говорю трохи іншого. Ви не хочете боляче, навіть якщо болить вас. Дезір має схильність повернутися назад, тому дивитися для бумеранга ви попросите з Всесвіту.
4. У Ваше бажання має бути тільки турботою.Ви завжди повинні побажати себе, а не когось закривати. Бажаю, що йде так: "Я хочу, щоб моя дитина ..." не буде працювати. Ось спосіб. «Я хочу бути гордістю моєї дитини, яка вивчається на вершині п'яти». Коли ви поставите свої почуття першим, побажаєте стати справжньою.
6. Жнівень Вам необхідно якомога простіше.Завжди побажати якомога простіше. Ми не будемо жити. Але чим більше ви хочете, тим більше ви отримаєте. Якщо Ви хочете, щоб квартира в найпрестижніших куточках міста. Якщо ви хочете автомобіль, ви хочете кращий автомобіль. Всесвіт не обмежений, тому ваші бажання не повинні перешкод.
Додаткові поради:- Не має обмежень часу. Всесвіт не піклується про те, що ви хочете, щоб ваша квартира, це зробить це в потрібний час.
- Не дайте свої шанси! Завжди бути готовим до змін, адже це може бути спосіб виконання вашого бажання. Всесвіт завжди знає, що краще, не заважати його.
- Почати невеликий. Спробуйте з маленьких побажань. Після того, як все більше, це, більш складніше, щоб виконати і меншу віру, яку ви маєте в своїй силі. Ви будете вірити в себе.
- Ви відповідаєте за Ваші побажання. Тому при замовленні чогось, намагайтеся уникати негативних почуттів і дій назустріч іншим людям.
- Не скажи всіх, які ви хочете. Чим менше людей знають про мрії, тим менше вони можуть впливати на їх виконання.
- Збережіть запис бажань. Зрозумівши вірне бажання добре, краще писати його вниз і періодично переглядати його.
Тепер ви знаєте, як зробити хороші побажання, щоб вони будуть вірними. Ваша робота полягає в тому, щоб зрозуміти те, що ви хочете, і всесвіт подбає про це. Нехай ваші мрії будуть вірними!
через takprosto cc