Як позбутися від дрібних речей без покупок? Ви не знали, що

Ми всі, як правило, мають занадто багато змін в наших кишенях, гаманцях та банках свиней. Деякі з нас залишають на виїзді в супермаркетах, але це дійсно має сенс платити таким чином, тому що такі заощадження навряд чи призводять до процвітання і багатства. Тому ідея виникла для прикраси вашої вітальні з дрібними речами. Ресурсні майстри винайшли спосіб, через який можна красиво прикрасити підлоги вашого будинку з мідними монетами. Це досить легко зробити. Шукайте себе!

Перш за все, потрібно зібрати досить ідентичні монети. Щоб прикрасити підлогу маленької кімнати, вам буде потрібно велике відро, наповнене монетами. Потім необхідно нанести клейову основу на поверхню. Зброя з картриджем безбарвного силіконового клею є найкращим варіантом всіх.

2699262

Початок, як завжди, є важливою частиною процесу: перший ряд повинен бути обов'язково хорошим, щоб всі інші рядки згодом знизилися плавно до поверхні.

Ви також можете використовувати різні деномінації, і таким чином, зробити шаблон. Нижче представлені приклади різних орнаментів.

Цей маленький проект також є чудовим вибором для дітей. Все буде зроблено дефтлі і результат не буде тримати вас чекати.

І в блимку очей буде завершено підлогу першого приміщення. Майже так швидко, як хліб!

Ось кілька цікавих ідей для обробки підлоги з монетами, наприклад у ванній кімнаті.

Або кухонний підлогу.

р.

Або навіть в передпокої, поєднуючи з відповідним килимом або доріжкою.

Р

Ще одна ванна кімната. Це досить хороший клітинний дизайн.

Р

У хронологічному порядку обробка фотомонтажу. Хороша ідея, buddy!

Вид на підлогу кухні просто завершений декор. Яка гра квітів!

Для додання блиску на підлогу, в кінці роботи вирізати його твердим шаром прозорих засобів, які використовують для полірування монет.

Просто не боїться: якщо використовувати правильно, ці підлоги прослужать довго, так як вони досить міцні і здатні витримати важкі навантаження.

І знову, детальна ступня. Мені подобається, що бурштиновий блиск. Кожна монета має свою історію. Чудова ідея!

Я відразу подобав фотографії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Редакція .кв.м Я бажаю вам найкращого удачі з цією чудовою ідеєю! Розкажіть про це. Нехай це унікальна ідея надихає всіх, хто хоче зробити своє життя ще більш красивим.

через takprosto cc