Чому дуже добре спати в холоді? 5 Причини для зменшення температури спальні
Bashny.Net
Я ніколи не думав, що важлива температура приміщення під час сну. Я думав, що я можу комфортно спати, мої умови сну були оптимальними. Але вчені думають по-різному. Згідно з науковими дослідженнями, ідеальною температурою приміщення для сну є між 16 і 19 ° С. Отримання використовується для сну в холодному приміщенні може зайняти тривалий час. Але це принесе вам тільки користь.
1,1 км Ви знижуєте ризик діабету.
Якщо ви знижуєте температуру спальні всього за кілька градусів, ваше тіло сказане спасибі. Ви знизите ризик виникнення метаболічних захворювань, особливо цукрового діабету. Проведено експеримент, за яким виявилося, що обмін речовин людей, які скидають у холодних приміщеннях. Ці люди також спалюють більше калорій протягом дня. Ці два факти врятують вас від розвитку цукрового діабету.
2,2 км Ви будете виглядати молодшим.
Висока температура блокує випуск гормону росту і мелатонін в організм. Ці два гормони сповільнюють процес старіння тіла. Тому, якщо ви спати в холодній кімнаті, ці гормони будуть випущені більше. А отже, ви будете жити більш повільно.
3. У Скоріше випадають.
Крім загоєння організму ви отримаєте практичні переваги. Ви зможете швидко закохатися, адже ваше тіло не доведеться адаптуватися до тепла в спальні. Якщо температура в кімнаті недостатньо комфортний для сну, є ймовірність, що ви не отримаєте достатньо сну.
4. У Сплячий голий добре.
Ще один спосіб охолодження вашого тіла, щоб спати голий. Ваша температура тіла знизиться і ваше тіло буде легше контролювати. Ваше тіло випустить менше кортизолу. Це гормон, який пов'язаний з стресом і збільшенням ваги.
5. Умань Сплячий голий чоловік може бути корисним.
Пари, які сплять голий, мають більш відкриті стосунки. Під час цього сну гормон окситоцин виділяється. Сприяє фізичному та психічному здоров'ю. Наявність окситоцину в крові підвищує стресостійкість і пригнічує депресію.
Якщо ви знижуєте температуру у вашій спальні лише кілька градусів, ви отримуєте багато переваг. Ваше тіло буде більш повільно, ви відчуваєте щасливіше, ви також значно збільшите опір стресу. Спробуйте сьогодні!
Розкажіть про переваги сну в прохолодному приміщенні!