675
Чи вводять ваш телефон в воду? Не проблема! Ця інструкція допоможе вам зберегти його.
У житті є різні нещастя, ніхто не закохується від них. Це може стати будь-яким. Наприклад, я зіткнувся з цією проблемою багато разів. Хтось опускає телефон в ванну або мийку, хтось забув, щоб витягнути його з кишені і кидає її одягом в пральню, а хтось просто заповнює чай або каву на ньому.
Якщо ви не вимкнете машину, не панікуйте. Ви завжди можете намагатися повернутись до життя. Нижче наведено покрокову інструкцію про те, як відродити поганий телефон.
Якщо ви робите все правильно і в правій послідовності, то ймовірність того, що телефон буде працювати як раніше високий. Якщо ні, візьміть свою погану людину в руках і поїдьте в сервісний центр. Я хочу, щоб ви були обережні, щоб не покинути телефон в воду.
Обов'язково поділитися секретами швидкої допомоги з друзями!
через takprosto cc
Якщо ви не вимкнете машину, не панікуйте. Ви завжди можете намагатися повернутись до життя. Нижче наведено покрокову інструкцію про те, як відродити поганий телефон.
Якщо ви робите все правильно і в правій послідовності, то ймовірність того, що телефон буде працювати як раніше високий. Якщо ні, візьміть свою погану людину в руках і поїдьте в сервісний центр. Я хочу, щоб ви були обережні, щоб не покинути телефон в воду.
Обов'язково поділитися секретами швидкої допомоги з друзями!
через takprosto cc
Це був одним з найпопулярніших тортів в Радянському Союзі. І приготувати його легко!
10 рецептів дивних напоїв, які загострять ваше тіло!