Ця людина змогла вбити жирної свинини і почала жити. Візьміть приклад з нього!

Багато людей незадоволені життям. Вони скаржаться на роботу, про те, що зайва вага, про мене в голові і в житті. Це зазвичай, де він закінчується. .кв.м Я приготував для вас історію чоловіка, який зробив інший шлях. На 34 він відчував як старик. Але на відміну від сірих мас, він почув ударний дзвінок і вирішив зробити удар з собою. Дізнайтеся, що сталося.

Я був 34, коли я зрозумів, що я перетворився в жир, свиняча свиня.

Я відчував себе дуже погано, мій серце боляче, мій суглоб боляче. Але головна причина зміни мого життя була страхом після того, як я бачив обличчя на фото в компанії друзів. Тоді я можу змінити себе на краще.

Я очистую отвір.

Першим був погляд на себе. Видовище був хрип. У квартирі змащений різними сувенірами, штукатурними стінами і полицями, фаршировані папірами, книгами і всілякими дрібними речами, сати скам'янілість, збитий чоловік. Коли цей чоловік прогулявся в крихітну, загартовану кухню і відкрився холодильник, загартоване харчуванням, руки тремтуються від слабкості і хронічного голоду. Моя умова може бути викликана панікою і депресією. Я не знаю, що це сталося мені, моє життя було без контролю. Все навколо мене було бклонування, розірвав мене окремо: плакати на стінах — відпочивати. Сувенірі, картини і старі подарунки, розкидані навколо кутів - в той час, що довге минуле. Холодильник - до щільної їжі і подальшого відпочинку. І голоси з телефону були кричущими для мене, щоб вийти з дивана, красти до столу і почати роботу.

Так це те, що я зробив, щоб уникнути, щоб ритися на шматки. Я вимкнув мій телефон. Тоді я поставив про очищення все, що я називав мене кудись, все, що я був залучений до минулого. Я прокинув сувеніри і сувеніри, додаткові книги і журнали, всі речі, які я збираю як Плюшкін, прокинув деякі меблі з будинку. Я очищав кухню ярусу, зайвої їжі і страв, залишаючи тільки те, що було дійсно потрібно.

Це був найсвіжіші дії мого життя.

Через кілька днів я побачила себе в чистому квартирі з білими стінами, за вікнами яких перший лютий сніг був незалежним білим. У офісі було стіл і робоче крісло, в спальні було тільки ліжко і шафа для одягу. У чистому приміщенні холодильника відкрився порожній простір для мене, де були тільки ті продукти, які були прості і зрозумілі для усвідомлення: м'ясо, фрукти, овочі, сир. Тільки хліб і вино можна знайти в білому кухонному шафі.

І сталося диво. На мене зникли кордони, зникли зв'язки, які мене зникли. Коли я використовував, щоб піти поза, деякі сили витягнув мене назад в мій отвір. Тепер мій порожній будинок давав мені йти, і я насолоджувався бродіння снігових вулиць. Поки не говорилося. Але важливо, щоб я був чарівно!

І в домашніх умовах я чекаю на плоску поверхню столу, на якій було тільки необхідне. Після того, як я раптом зрозумів, що найважливіший документ у моєму житті було писати.

Я вирішив приїхати і підписати договір з собою на найбільш вигідних умовах.

Що я зробив.

1,1 км РОБОТА
Тепер я беру тільки що приваблює мене, що я розумію. Я віддаю, що робить мене незбалансованими. Я не хочу жити в агресії.

2. вулиця
З Я повинен працювати протягом днів, я даю себе заохочувати як вихід. Я думав про систему ходьба таким чином: Я зробив щось смарт, я вийшов і вийшов. Просто за кілька хвилин, що все. Неважливо, якщо я працюю вдома або в офісі. Чи не існує законів, тому що люди не можуть дозволити собі йти. Не курити, але на відкритому повітрі!

3. У Паління
Відтепер я не курю в будь-якому місці я хочу, особливо на столі. Місце для диму в домашніх умовах I призначене балкон. Дуже незручне місце взимку, і це плюс: ви не будете залишатися там довго. Також є приз для роботи, а потім прогулянку по вулиці. У цій послідовності: робота - вулиця - сигарета. В результаті цього експерименту в пачці було зменшено до п'яти сигарет: що надходить з вулиці, я кинувся до мого столу, не замислюючись про куріння.

4. У ПРОДУКТИ
Я не збираю себе, але я розумію різницю між їжею і харчуванням. Ми тільки їсти основну їжу, просту їжу. Це, величезна Чебурек невідомий і невідомий від де я замінив щось природне, чистий, природний. Не про страшність дієти: їжа на тарілці легко сприймати.

6. Жнівень Я в майбутньому.
Я кладаю перед мною картину себе в кілька років, що я дивлюся і дивитися на. Це може бути чоловічим актором або особою, яка мені подобається; але за замовчуванням це мене в п'ять років. Ви можете сміятися, але тіло приймає інформацію від мого ідеального в дивовижному вигляді, додаючи його до себе.

7. Про нас Я і МИ КЛОЗ
Я пообіцяю не брати участь у моїй гра, але на особистому прикладі я скажу, що спосіб жити, життя весело і цікаво. Не можна малювати, оскільки наші коливання не збігаються. Погоджено з початку: дружина виходить, коли вона зручна для неї; Я виходжу, коли я хочу. Якщо наші прогулянки відбуваються одночасно, це велике щастя. Але ніколи не стояти на дверцятах і в'язі, «Що ви йдете?» Шукайте, як красиво! Таке ж висновок про харчування разом – найсвіжіші точки в родинних відносинах: Як? Ви не будете їсти курку?! Ви не любите мене, і ви ніколи не любили мене в житті! Ми вирішили: Немає дій, тому що інші хочуть. Разом тільки якщо наші бажання поширені.

Через шість місяців, серед моїх людей, я був відомий як «некомпанійська» людина, тому що я не пишу, диму або піти на бари з усіма іншими. У той же час я почав працювати дуже ефективно, і на вулиці було достатньо енергії навіть для запуску. Коли я зустрілася з тими чудовими спортсменами, які розстріляли, "Чоловік, якщо ви хочете запустити, вам потрібні кросівки!"

І я пішов, щоб отримати мої кросівки.

Я 52 роки в цій картині. Я доповідаю, що це не для того, щоб отримати більше захоплених коментарів, але тому що я не знаю, що все втрачено і життя пройшло. Не пізно пити Боржомі. Головне - це бажання і... отримувати справжню насолоду від життя.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми створюємо хаос в наших органах. Наші органи не можуть функціонувати належним чином в хаосі.

Автор: Юрій Балабанов

Якщо ви не задоволені своїм життям, змініть його. Змініть себе, змініть звички та соціальний круг. Зробляй! Якщо ви не обдурите на себе, ви будете щасливою особою. Якщо ви хочете, це буде працювати!

через takprosto cc