Що робити, якщо ви хочете солодкувати? Вивчайте правильні сигнали вашого тіла.

Кожен знає відчуття, коли ви дійсно хочете щось солодке, кисле, солоне або навіть невідомо. Це не завжди означає, що ви хочете. Тіло дає вам сигнали, що не вистачає певних вітамінів або мікроелементів. Він часто не знає про те, які корисні продукти можна приймати певні речовини, тому ви можете зрозуміти що. Нижче наведено трафарети до таких сигналів тіла та корисних джерел необхідних речовин.

1,1 км Якщо ви хочете їсти шоколадні цукерки або щось кисле, ваше тіло не має магнію. Можна їсти: фрукти, горіхи, насіння гарбуза, зерна, бобові.

2,2 км Хочу солодкувати: тіло вимагає вуглеводів, хрому, фосфору або сірки. Можна їсти: помідори, зелений перець, бобові, картопля, сої, хребта, капуста, часник, цибулю, листяні овочі, ріпи, банани, сухофрукти, пшеничні проростки, зерна, журавлини і ленти.

3. У Я хочу хліб: тіло просить азоту. Можна їсти: продукти з високим вмістом білка - горіхи і бобові.

4. У Я дуже хочу соду або щось жирне: вам потрібно кальцію. Можна їсти: хребта, зелена цибуля, салат, родзинки, морква, колярабі, горіхи, ріпи, брокколі, кунжут.

5. Умань Я бажав м'яса: я не мав достатньо заліза. Необхідно їсти: насіння гарбуза, гречана, бобові, гриби, чорниця, зелень овочів, насіння соняшнику.

6. Жнівень Вам подобається скручування горбів з каструлі? Ви коротко з карбів. Можна їсти свіжі фрукти.

7. Про нас Ви хочете щось солоне? Необхідні хлориди. Можна їсти: морська сіль і морське водоростей, буряк, морква, томати, салат, селери, оливки.

8. У Якщо ви хочете чаю, тіло вимагає фосфору, сірки, заліза, натрію або магнію, або всі разом. Можна їсти: горіхи, бобові, овочі (капуста, червоний перець, цибуля і часник), крупи, морська сіль, яблучний оцет (вони можна приправити салатами), гарбузове насіння, бобові, чорниці, гриби, зелені овочі, артишок, гречана каша, родзинки, фрукти.

9. Навігація Якщо ви просто хочете їсти все, тіло не вистачає цинку. Можна їсти: кореневі овочі, жирні овочі, насіння кунжуту, насіння гарбуза.

10. Якщо у вас немає апетиту, вам не вистачає вітаміну B1, B3, марганцю або хлориду. Можна їсти: насіння, горіхи, бобові, креави, зернові, сушені гриби, чорниця, сосни, морська сіль, водоростей, буряк.

Така інструкція допоможе вам не тільки правильно зрозуміти сигнали вашого тіла, але і вибрати правильне джерело речовини. Це може бути особливо важливим, якщо ви на дієті і не хочете його розбити.

Поділіться цими порадами з друзями!

через takprosto cc

Категории

Смотрите также

Новое и интересное