563
Я коли-небудь спробував! Вони плавають у роті ...
Ви думаєте, що справжні млинці повинні бути неймовірно тонкими і ажурними? Я думав, теж, поки я спробував ці смачні, пишні млинці. У консистенції вони люблять, наповнені повітрям, дуже ніжним. А також виглядають привабливо - хрусткі скоринки викликає апетит миттєво. Я відразу ж зажадав рецепту для цих чарівних млинців і вони стали регулярними на кухні. Спробуйте приготувати їх - ви отримаєте багато задоволення.
Інгредієнт:
2,2 км Збийте яйце приблизно на 3 хвилини, щоб отримати піну. Додайте молоко і перемішайте.
3. У Залити масло в тісто, перемішати його теж.
Р
4. У Залийте дрібні порції тесту каструлі.
5. Умань Якщо млинці не прилипають, то не потрібно змащувати каструлю маслом додатково, якщо дотримуватися, злегка змащувати її. Випікайте кожен млинець приблизно 2-3 хвилини на кожному боці.
Чудові млинці готові! Я думаю, що це ідеальний. І гості можуть бути щасливими, і варити для дому. Ці млинці чудово підходять для всіх, варити сміливо! Ви можете подавати їх варенням, медом, вершками, арахісовим маслом, шоколадною пужкою, фруктами... Експеримент непристойний.
Такі млинці можуть спокусити всіх, щоб стрибати з раціону, тому будьте обережні, щоб не піти в їх схуднення друзі. Решта можна порадувати цим неймовірно смачним і легким рецептом пишних млинців в молоці!
через takprosto cc
Інгредієнт:
- 140г борошна
- 200 мл молока
- 1 яйце
- 1 ч.л. розпушувача
- 1/6 ч.л. соди (на кінчик ножа)
- 40г вершкове масло
- цукор
- щіпка
2,2 км Збийте яйце приблизно на 3 хвилини, щоб отримати піну. Додайте молоко і перемішайте.
3. У Залити масло в тісто, перемішати його теж.
Р
4. У Залийте дрібні порції тесту каструлі.
5. Умань Якщо млинці не прилипають, то не потрібно змащувати каструлю маслом додатково, якщо дотримуватися, злегка змащувати її. Випікайте кожен млинець приблизно 2-3 хвилини на кожному боці.
Чудові млинці готові! Я думаю, що це ідеальний. І гості можуть бути щасливими, і варити для дому. Ці млинці чудово підходять для всіх, варити сміливо! Ви можете подавати їх варенням, медом, вершками, арахісовим маслом, шоколадною пужкою, фруктами... Експеримент непристойний.
Такі млинці можуть спокусити всіх, щоб стрибати з раціону, тому будьте обережні, щоб не піти в їх схуднення друзі. Решта можна порадувати цим неймовірно смачним і легким рецептом пишних млинців в молоці!
через takprosto cc
Як подолати депресії і депресії? Ці 10 порад допоможуть вам завжди бути в гарному настрої.
5 класичних фільмів про моральний вибір. Коли ви не знаєте, як бути...