Правила життя великого чоловіка: 10 прецепцій Махатема Ганді, які ви хочете розповісти всім

Махама Ганді, адвокат мирних змін, є справжнім героям. Крім того, він був мудрим людиною, його філософські думки вражає своєю глибиною. Великий вплив на формування особистості Ганді був виведений Левом Миколайовичом Толстою, з яким він мав активний лист - російський письменник підштовхував лідера руху індійської незалежності до багатьох важливих висновків. Махатма була гуманісткою в найлегшому сенсі слова, борючись від литої нерівності, яку він знайшов неприпустимо. У той факт, що перша Конституція Індії офіційно заборонена дискримінація проти сумних речей є великим заслугою. Цей великий чоловік також пам'ятав для того, щоб він відправив жест прощення до чоловіка, який зняв його перед смертю. Яка сила розуму повинна супроводжувати такий акт? Неймовірно ...

Тут відомі казки Махатема Ганді, які зроблять вас думати про своє життя і моральні принципи, які ви стежите. Яка людина повинна прагнути!

1,1 км Якщо ви хочете змінити світ, будьте, що змінити себе. й
Новий спосіб мислення зробить вас по-різному, тому курс вашого життя зміниться. Намагайтеся не бути відхилений, не сердитися, як ви зазвичай робимо. Відповідаючи помітно будь-яким неприємним словом. Ви дивитесь в результаті.

2,2 км Без моєї згоди, ніхто не може завдати шкоди мені.
Перервувати цикл стереотипної поведінки! Тільки ви можете контролювати свої почуття і емоції, залежить від того, що вибрати - небезпеки або радість, спокій або роздратування. Не витрачайте своє життя на негативні емоції.

3. У «Слабкий ніколи не пробачає. Кування - знак міцності. й
Коли ти пробачиш, ти вільний. Довгий час відродження, що означає свою лояльну небезпеку другу, всередині вас, ви дивилися. Зайдіть до нас! Позбавляйте всі грязі, не потрібно їх. Або ще краще, взяти відповідальність за себе і зупинитися.

4. У «Повага власного досвіду – це не більше ніж тонна іншої людини. й
Про нас Якщо ви хочете щось, робота над ним, думки не є матеріалом. Це рух, постійна робота, вдосконалення навичок, які призведуть до позитивних змін і досягнення мети.

5. Умань «Я не хочу, щоб зробити майбутнє. Я піклуюся про сьогодення. Бог не дав мені силу контролювати те, що станеться. й
У вас є тільки «нехай і тепер» і нічого іншого. В даний час, бути достатнім для реальності, в якому ви, перестати існувати в ілюзійному світі. Коли ви не боїтеся майбутнього, простіше діяти в сучасному і показати себе з найкращої сторони.

6. Жнівень «Це не дуже добре, щоб бути впевненим у собі мудрості. Варто пам'ятати, що найсильніший може бути слабким і мудрим може зробити помилку. й
Ми всі людські істоти, кожен може бути неправильним. Довбудження є нормальним, це правильний спосіб. Чи не ідеалізуйте себе або інші. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Повідомляйте свої помилки і помилки, навчайте вас багато.

7. Про нас «Перші вони не помітили тебе, потім вони сміються на вас, а потім ви перемагаєте. й
Постійність є секретом успіху. Не дайте. Не втратити присутність духу і почуття гумору, адже вони допоможуть вижити навіть в найскладніших випадках. Будьте наполегливі і ви досягнете успіху.

8. «Я тільки рахую на добро у людей. Я себе не без гріха, і тому я не розумію себе, щоб зосередитися на помилках інших. й
Зосередитися на позитивному боці людей. Зосереджуючись на їх позитивних якостях, ви робите інші краще.

9. Навігація «Щостя – це те, що ви думаєте, скажете і робимо це гармонією. й
Не плутайте себе і інші. Нехай що ви кажу, і завжди відповідає чому ви дійсно думаєте. Щиро дякую за те, що люди вірять у вас і вашу причину.

10. «Консистентний розвиток – закон життя. І людина, яка завжди намагається мати міцні погляди тільки заради констанційних приводів в неправильне положення. й
Шукайте нові знання, нові способи, які ще не стоять, промиваючи в квадрість, відчувати себе безпечно. Вирощувати краще у вас, викорігувати поганий; він повинен бути способом життя.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це прецепції Mahatma Gandhi дивовижна. Вони так підходять для сучасного світу. Людина, яка стежить за ними, зможе навіть в сучасному антілі, в циклі франтичного ритму життя, знайти гармонію і щастя.

Відкрийте для себе своє серце! Поділіться з ними цієї статті, яка приносить мудрість.

через takprosto cc