Розумні поради щодо поліпшення мислення. Дізнайтеся, як справжній геній.

Вдосконалити процес мислення дуже реальний. Якщо ви відчуваєте, що останнім часом ви стаєте важко думати, не існує нових ідей, важливі питання все ще не відповідають їхнім братам-випадкам – вам обов’язково потрібно змінити щось! По-перше, перегляньте своє життя. Щоб краще подумати, не варто переїсти і займатися спортом - принаймні ходити на сходи. Також ознайомтесь з цими чуйними порадами нижче – якщо ви дотримаєте їх, ваша творчість і вміння подумати логічно зросте!

1,1 км Розглядайте свій емоційний стан.
Звичайно, це особливо вірно для жінок, оскільки вони так схильні до частих змін настрою. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. У будь-який момент мозок обробляє величезну кількість інформації на величезній швидкості - ми не можемо усвідомлювати все так швидко. На основі його знахідок мозок генерує емоції. Не ігноруйте цей тонкий клацання – ваш персональний суперкомп’ютер має щось розповісти вам.
Якщо емоції перекручуються і ви не можете впоратися з ними, переключіть до іншого завдання, простіше. Після заспокоєння, повернувшись до важкого питання.

2,2 км Не думають під тиском.
У моментах, коли вам потрібна тільки дія, немає точки в аналізі ваших методів. "У літаку знялися - це занадто пізно, щоб перевірити витрати палива." Після того, як ви провели час навчання, як це зробити (не завжди займає час), вам потрібно довірити автоматизм і зробити його швидко і ефективно. Не тягнути каучук, коли ви не повинні! Довірте себе і свої навички.

3. У Розглянемо альтернативу.
Цей метод часто використовується гравцями покеру, коли вони підозрюють свого партнера. Припустимо для себе ідею, що «партнер не розмитий», тоді мозок буде чутливо відфільтрувати всі ознаки (спека, вирази обличчя), які суперечать цьому факту, прийнятому вами на вірі. Так, ваш погляд на певну проблему буде найбільш об'єктивним.

4. У Запитайте ваші звички.
Якщо вам подобається гарне вино, то немає підключення до його ціни і скільки вам подобається. Сама з парфумами, кіно, книги... Дізнайтеся, що ви хочете і насолоджуватися життям більше. Щасливий чоловік вважає краще.

5. Умань Насолоджуйтесь водними процедурами
Дослідження показують, що часто розчин до проблеми приходить під час тривалої прогулянки або в процесі прийому душу. Кращі ідеї приходять на вершину активності в правій півкулі мозку, а розум найкраще працює з цією півкуллю, коли це без стресу. Релагуйте, щоб ви зрозуміли краще!

6. Жнівень Скопіювати спогади.
Вчені зарекомендували, що людська пам'ять є надзвичайно цікавим. Мене факт запам’ятовування події змінює інформацію про захід у наших мозку – зміни деталей та описів. Чим більше ви думаєте, тим менше певних цих подій стають основою для прийняття рішення. Я не думаю, що ви повинні відсвяткувати день народження дитини на основі того, що вам сподобалося, коли ви були 7.

7. Про нас Не чекайте ідеальної фігури і переконливості одночасно.
Виявилося, що області мозку, відповідальних за силу волі і мислення, виснажуються досить швидко. Просте експеримент показали, що людина, яка попросила запам'ятати сім-цифровий номер, а потім пропонувала страву вибір торта між салатом і шоколадним тортом. І той, хто запитав, щоб запам'ятати лише одну цифру, вибрав салат без зцілення. У першій групі було вичерпано натяг. Пам'ятайте, ви можете зробити все, але не всі відразу! Збережіть свої ресурси.

8. У Робота на ваших помилках.
Однією з поширених особливостей успішних людей є їх бажання орієнтуватися на свої невдачі. Навіть коли вони добре, вони наполягають, що вони можуть зробити краще. Не рецепт щастя, але це життєвий процес навчання, тому клітини мозку дізнаються, як це зробити правильно. Аналіз помилок – шлях розвитку.

9. Навігація Прогулянка і мрія!
Вчені виявили, що мрії є важливою частиною творчості: вони викликають пік активності в мозку мережі, що з'єднує її частини і формує нові з'єднання. Сонце насправді робить велику роботу. Будь ласка, пам'ятайте, що мій мозок буде працювати протягом п'яти.

10. Подумайте про мислення.
Доведено, що основний ключ до правильного рішення не є інтелектом або досвідом, але визначення відповіді. Мозок нагадує швейцарський армійський ніж, повний інструмент. Подумайте про те, що з цих інструментів найбільш підходить для завдання зараз, і ви відразу побачите світло в кінці тунелю.

Ці логічні поради можуть підтримувати вас на успішний процес думки. Кожен з нас дуже складна система, повірте мене, ніхто не знає вас краще, ніж ви. Стимуляція творчих або раціональних думок в кожній людині відбувається самостійно. Знайдіть індивідуальний підхід до вашого мозку, створіть у Вашому житті максимально комфортні умови для його безперервної роботи. Це дуже легко, головне, щоб любити себе, прийняти себе і ваші характеристики, включаючи особливості мозку. Я, наприклад, думаю, краще в хорошому настрої, тому перед вирішенням важливих проблем я завжди зроблю себе щасливим, налаштовуватися до позитиву. Але друг шахти приходить з абсолютно божевільними і неймовірними ідеями, коли він дуже хвилювався про щось.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Розкажіть всі про цю статтю про стимулювання мозку – це важливо для кожного розумного людини.

через takprosto cc