Вітамінні бомби взимку! Ці банки здоров'я допоможуть вам забути про застуди.

На зиму або в погоді кожен думає про те, як зміцнити їх імунітет. Прийняття таблеток для цього не дуже бажано, тому що ви не знаєте - зміцнить їх імунітет або, просто навпаки, стане навіть слабким. TakProsto.cc рекомендує Вам перевірений засіб - народна медицина. Ці два рецепти збереження імунітету в холодному сезоні підходять як дорослим, так і дітям.

1,1 км Пройдіть через м'ясорубку 1/2 склянки родзинок, 1 склянку ядер горіха, 0,5 склянки мигдалю (можна додати кедрові горіхи), шкірку 2 лимона. Витягніть лимони. Додайте 150 г меду, 0,5 склянки сушених абрикосів і ту ж кількість чорносливів. Залиште на 1-2 дні в темному місці. Тримайте цю суміш в холодильнику. Дорослі приймають 1-2 ст. л. 3 рази на добу, діти від трьох років до 1 ч.л. 2 рази в день.

2,2 км Вам буде потрібно 200 г сушених абрикосів, 200 г чорносливів, 200г волоських горіхів, 200г родзинок, 200г меду, 1 лимон, 50мл коньяк. Сухі фрукти і лимон пропускають через м'ясорубку. Залийте всю суміш з медом і коньяком. Поставте банку в холодильник і візьміть по 1 ст. до їди.

Ці інструменти допоможуть зміцнити імунітет. Зробіть такі суміші і забути про застуди всю зиму. Подбайте про своє здоров’я!

Не забудьте розповісти друзям про ці баночки здоров'я!

через takprosto cc