Якщо ви хочете змінити світ, змінити себе! Змініть життя на краще всього за 4 тижні.

Навіть якщо ви не дуже задоволені вашим життям і що відбувається вам в даний момент - це не причина розпаду. У нас є багато способів зробити життя краще. Ви можете почати грати в спорт, ви можете переїхати в інше місто, зробити нові знайомства, схуднути. Ви повинні перерахувати всі варіанти, через які ваші життя можуть змінитися. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Чи ефективні ці рекомендації?

Відповідача є однією – для того, щоб змінити себе і світ навколо вас, потрібно вибрати план дій, який підходить вам індивідуально. Далі будуть результати. Тільки те, що ви по-справжньому любили в душі, і правда буде працювати. Ці поради про те, як змінити своє життя за межами визнання за 4 тижні - для всіх, хто не любить йти на край і використовується для мислення раціонально. Вам необхідно виконати три завдання на тиждень, щоб наблизитися до мети створення вашого життя більш гармонійно. Прочитайте їх і спробуйте побачити, чи підходить цей метод для вас. Можливо, саме те, що ви були відсутніми!

Перший тиждень

1,1 км Отримай рано. Зробіть це правило, щоб прокидати не менше години. Коли ви не поспішаємо, стрес в житті стає набагато менше. Ранок - це хороший час, щоб розслабитися, зібрати ваші думки, налаштуватися на наступний день. Laziness, небажаність до початку не є показником втоми. Це індикатор, який ви не хочете жити вашого життя.

2. Всвідомо. Дивіться те, що ви їсти. Кожен раз, коли ви їсти щось, запитайте собі просте питання: Я хочу, щоб з'їсти його? Тексти пісень, а це означає: Чи буде це добре для мене? Я дуже хочу їсти цей величезний шоколадний бар, знаючи його композиції? Чи можу я заплутати себе на невеликий шматочок? Ви не знаєте, скільки краще ви будете почувати себе, коли ви перестаєте їсти всі види сміття у вигляді жирних продуктів, оброблених продуктів, чіпів і солодощів. Спирт і куріння також слід уникати або мінімізувати. Щоб змінити своє життя, потрібно міцність і здоров'я, тому не відіймайте їх від тіла через небажану їжу. Зробіть те, що здоровий і смачний, отримувати задоволення від їжі.

3. У Спортивний. Перемістити більше. Як довго ви хочете почати навчання вранці або робити йога? Тепер час. Запуск, плавання, все – все це активує ваше тіло і допоможе вам бути зверху, подумати краще, працювати краще, відчувати себе міцною і впевненою людиною. Рух життя!

Другий тиждень

1,1 км Очистити простір. Іншими словами, викинути старі, непотрібні речі. Він буде легше дихати, навіть буквально. Щоб принести щось нове в життя, спочатку потрібно позбутися від старого. Ця проста правда працює в дивовижному вигляді. Чистка приміщення, реальна, якість – не гірше ніякої медитації. В результаті ви побачите, як ви будете заповнювати нові сили і радість, переглядаючи замовлення в вашому будинку.

2,2 км До речі. Замість мислення про те, як багато робити і бути захопленими внутрішньо про це, візьміть його і доробіть його. Не затримка. Займає багато енергії, а невиконані завдання слідувати вам. Подбайте про них і подивіться, як легко це для вас.

3. У Дивитися, хто ви йдете. Мінімізація спілкування з людьми, які не приносять тебе радість. Якщо у вас немає, ви відчуваєте негативність, спілкуючись з ними – чому це? Це краще для вас і цього чоловіка. Перервувати відносини, які вичерпають вас і ви хочете, щоб закінчити його протягом тривалого часу. Привернемо нові, цікаві люди в життя, з якими ви на тій же довжині хвилі.

Третій тиждень

1,1 км Запишіться на розсилку. Що існує на папері, що відповідає дійсності. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний тарифний план. Спробуйте планувати свій день на папері – це так зручно і ефективно.

2,2 км Список неймовірних снів. Пишіть список ваших снів, які ніколи не будуть вірними. Ну і так круто, що ви не можете вірити їх виконання. Це чудова вправа, яка розширює ваші межі. Допомагаючи себе мріяти, ви відкриєте нові горизонти. Що буде твій сюрприз, коли мрії починають вірно? Довірте мені, нічого неможливого. Дайте мрії, щоб стати справжньою.

3. У Приймати склад. Аналізуйте, що ви робите. Дивіться, як ви ростете, які позитивні зміни вже трапилися в житті. Якщо ви помітили зміни в собі і в навколишній реальності, процес зміни вашого життя піде ще швидше!

Тиждень 4

1,1 км Спробуйте новий. У найменших речей. Зайдіть до роботи нового способу. Зайдіть до незнайомого кафе або дуже дорогого магазину. Спробуйте новий спорт. Спробуйте зробити щось, яке ви не зробили. Щодня, як ви робите вашу повсякденну роботу, запитайте себе, що я можу зробити трохи інакше зараз? Вам необхідно створити звичку, щоб спробувати нові речі, поступово залишивши б'яні доріжки.

2,2 км Будьте безболісними. Спробуйте не боятися, де ви звикли бути страшними. Аромат висоти? Ви можете впоратися з цим страхом! Афрід публічного мовлення? Дізнайтеся, щоб подолати страх і говорити відкрито для людей. Це називається одержанням зони комфорту. Це єдиний спосіб самовдосконалення.

3. У Відпочинок. Решта повністю, бо важливо не тільки працювати, але і відпочивати. Релакс, медитувати, бути в природі, насолоджуватися маленькими речами. Без відпочинку, ваша сила і мотивація, щоб зробити життя краще буде швидко. Не дозволяйте цьому статися і поповнювати свої ресурси.

Здається так важко жити цими правилами. Це тільки на перший погляд, як це. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ви практикуєте такі речі з задоволенням, вони обов'язково дадуть плоди і змінять ваше життя, як ви хочете.

Поділіться цими змінами з улюбленими друзями. Почати свою подорож з ентузіазмом і підтримкою!

через takprosto cc