437
Цей салат з яблук і селери подарує вам весняний настрій взимку.
Калорій салат на 100 г - тільки 47 ккал. Це хороший рецепт для людей, які хочуть схуднути, а також для тих, хто воліє здорову їжу. Яблука і селери тепер доступні навіть в холодному сезоні, тому цей весняний салат дуже легко зробити. Відчуйте, як ваше тіло наповнене вітамінами!
Інгредієнт:
Зріжте міцну зелену яблуко на кубики, зріжте корінь селери і корінь петрушки дрібно. Ніжний натуральний йогурт без добавок і сезону з зеленню. Що це? Прекрасний весняний салат готовий.
Селерія має жировий ефект горіння і допомагає прискорювати обмін речовин, оскільки такий салат так корисний для фігури. Бруслі прекрасно знімає набряки і знімає синці під очима. Яблунь заряджає вітамінами і енергією, і йогурт освіжає дихання і відбілює зуби. Здоров'я і краса знаходяться на одній пластині.
Поділіться рецептом цього здорового салату з друзями, подбайте про своє здоров'я.
через takprosto cc
Інгредієнт:
- зелена
- селери
- петрушка
- кефір
Зріжте міцну зелену яблуко на кубики, зріжте корінь селери і корінь петрушки дрібно. Ніжний натуральний йогурт без добавок і сезону з зеленню. Що це? Прекрасний весняний салат готовий.
Селерія має жировий ефект горіння і допомагає прискорювати обмін речовин, оскільки такий салат так корисний для фігури. Бруслі прекрасно знімає набряки і знімає синці під очима. Яблунь заряджає вітамінами і енергією, і йогурт освіжає дихання і відбілює зуби. Здоров'я і краса знаходяться на одній пластині.
Поділіться рецептом цього здорового салату з друзями, подбайте про своє здоров'я.
через takprosto cc
Це виглядає стильно, але це коштує майже нічого! Ось як зробити наряд для собаки.
Ваші вуха будуть вдячні Вам: 4 доступні поради, щоб допомогти вам зберегти ваші слухання.