Стоп руйнує Ваше здоров'я з хімії! Зробіть натуральні аромати для вашого будинку самостійно.

Кожен хоче, щоб ваш будинок було приємно. Але хімічні повітряні освіжувачі, які ми рекламуємо з усіх сторін, навряд чи можна назвати здоровими. Крім того, вони можуть викликати алергічні реакції. І я хочу, щоб бути не тільки приємним, але і смачним.TakProsto.cc Ми пропонуємо вам зробити натуральні аромати повітря своїми руками. Вони набагато здоровіше і обов'язково зачепить вас.

1,1 км Апельсини, кориця, гвоздики і аніс
Чудовий зимовий запах, який дозволить створити затишну атмосферу у вашому домі. Зріжте апельсин в колах, додайте 8-10 бутонів гвоздик, кілька паличок кориці і кілька дивних зірок. Ви можете змінити кількість інгредієнта в залежності від того, який запах ви хочете отримати. Залийте водою.

2. Лимон, розмарин і ваніль
Нарізати лимон в мурах або скибочках. Покладіть її в банку, додайте пару крапель екстракту ванілі і 3-4 гілочки розмарину. Залийте водою.

3. У Лім, чебрець, м'ята і екстракт ванілі
Наріжте лайму в колах, додайте кілька крапель екстракту ванілі, кілька гілочок чебрецю і м'яти. Залийте водою.

р.

4. У Апельсин, імбир і мигдаль
Помаранчевий слід порізати по колах і покласти в банку. Неважливо, що імбир ви використовуєте, чи є він свіжим або в порошку. Зручність мигдалю можна придбати в більшості магазинів. Залийте водою.

5. Умань Голки, горіх і лавровий лист
Покладіть кілька гілочок в банку і воду деякі лаврові листя. Поставте їх над тим, щоб зробити запах сильніше. Візьміть горіх цілим, потім він буде мати більш насичений запах. Горіхи потрібно подрібнити.

Використовуйте ці аромати повинні бути наступним чином. Для того, щоб суміш віддавати свій аромат, його необхідно нагріти. Використовуйте для цього фонду, нагрівачі для чайників з свічками або звичайними батареями.

Ці банки можна зберігати в холодильнику до 2 тижнів. Приготуйте кілька банок одночасно і використовуйте різні аромати, щоб задовольнити настрій.

Поділитися з друзями рецепти для натуральних ароматів!

через takprosto cc