Зустрічайте Новий рік зі смаком: запечена курка з чебрецем і лимоном.

Запечена курка - класичний. Кожна господиня має власний рецепт підпису, за яким вона готує смачну версію цієї страви. Цей рецепт не досить звичайний, лимон і чебрець дарують курку таким вишуканим ароматом, який ви хочете негайно подати цю красу до новорічного столу! Готуємо таку курку курку досить просто, тому беремо замітку цієї страви.

Інгредієнт:

• Курка 1 шт.
  • Тойм - 10 гілочок
  • Лимон, 2 шт.
  • Масло - 50г
  • Картопля - 500г
  • Сіль, перець

Підготовка:

1,1 км Очистити картоплю і вирізати їх великими шматочками. Змащувати велику керамічну форму (в них такі страви готують рівномірно) маслом, покласти картоплю.

2,2 км Зріжте листя від гілочок чебрецю, складаючи їх в невеликий стаканчик. Посипаємо картоплю листям і гілочками чебрецю, сіллю і перцем.

3. У Натирайте шкірку одного лимона і розмішайте з листям чебреця.

4. У І другий кладемо всередині курки, тому краще зберігати у формі і насичені ароматами ситу.

5. Умань Облийте курячі ніжки шнуром. Не пропустіть її форму.

6. Жнівень Ретельно відокремити (не різати) шкіру від грудей і начинок кишенями з сумішшю шкірки і листя чебреця. Ви можете додати щось з себе (папери, інші сухі та свіжі трави).

7. Про нас Добре промийте курку з паперовим рушником. Щоб отримати хрусткий і золотистий скоринка, це дуже важливо.

8. У Потворно натирайте курку м'яким вершковим маслом, якщо змащувати її танним кремом, і посипте її шкіркою, чебрецем, сіллю і перцем зверху.

9. Навігація Поставте курку на картопляну подушку. Зверніть увагу, що частина курки, яка буде всередині уніформи, буде викопане менше (при цьому боки запобігають нагріванню курки). Тому, якщо ви хочете дуже обсмажити курку, оберіть форму з низькими сторонами. Або каструлю.

10. Відправте курку в духовку 205 градусів, почекайте трохи довше години.

11. Перевірити готовність просто - чистити курку ножем або виделкою, якщо сік виходить прозорим - він готовий. Якщо в сумніві краще тримати курку трохи, вона не стане сухим, тому що зовнішня скоринка не випускає вологу.

12. Маленький секрет. Щоб зробити скоринки більш виразним і хрустким, можна поливати його соком, що протікає на картоплю (сік прогорає шкіру курки і отриманий ефект). Але я не зробив. Він взяв тверду щітку, набравши її м'яке масло і змащувати курку в духовці. Я зробив три рази, кожні 20-25 хвилин.

13.00 р. Що хороша курка - ви варите одну страву, але кожен виходить різним - хтось любить більш соковиті нижні ноги і стегна, хтось божевільний про крилах (який тут просто оббивають дуже гучно з золотистою скоринкою), інші щасливі груди і біле м'ясо.

Курка дуже соковита всередині, засмажена зовні і надзвичайно ароматна. Чудовий спосіб приготувати птах, я думаю. Як бачите, впоратися з такою стравою легко. Порадуйте своїх близьких найсмачнішими стравами і завжди варіть з натхненням!

Цей святковий рецепт запеченої курки порадує своїх друзів! Покажіть, як приготувати цю смачну страву.

через takprosto cc