Якщо я знав цю секрет перед тим, що я ніколи не відкинути пластикові ложки!

Сьогодні дуже модно використовувати звичайні речі не для їх призначення. Наприклад, хто б подумав, що одноразові пластикові столові прилади можуть зробити дуже оригінальну і дуже красиву прикрасу ваших чотири стіни? .кв.мПокаже вам, як можна зробити з звичайних пластикових ложок, які можна придбати в будь-якому супермаркеті, лампі, годинник або навіть дзеркальної рами.

1,1 км На перший погляд ніхто не здогадував, що ця лампа виконана з ложок. Для виготовлення такої лампи потрібно також пластикова пляшка, фарби і клей.

Наріжте трохи ложки і пофарбуйте їх фарбою за допомогою щітки або розпилювача. Потім приклеюємо їх до пляшки.

Можна зробити верх з товстого картону. Будьте обережні з використанням такої лампи - купуйте енергозберігаючі лампочки, щоб пластик не розплавився.

р.

2,2 км Також ви можете зробити такий простий, але дуже милий декор для вашого столу. Ваші гості ніколи не здогадуються про те, що ця квітка була виконана з.

3. У Для такої ромашки необхідно близько 250 ложок. Вони додадуть фарбу в інтер'єр.

Щоб зробити їх, потрібно зрізати кільце з волокно, на якій будуть клеїти пластикові ложки-петали.

4. У Також можна зробити дзеркальну раму. У виконанні ця ідея дуже схожа на ромашку хризантеми.

Що виглядає чудово, це не так?

Я ніколи не думав, що прості пластикові ложки можуть зробити таку фантастичну прикрасу квартири. Ви все ще кидаємо одноразові страви в сміття?

Поділіться цією оригінальною ідеєю з друзями!

через takprosto cc