«Так 7 речей, які я повинен втратити 100 кг без дієти» Неймовірний особистий досвід

У 2001 році зважився понад 180 кілограмів. Потім я спробував багато дієти втрати ваги. Про те ж саме - У мене є довгий список їжі, які я не міг їсти. Я пішов з усіма напрямами і втратив невелику вагу, яка вартість мене багато зусиль, витривалість і нескінченний самоконтроль. Але скоро чи пізно з’явився час, коли я не стояти. Я майже відразу отримав всю вагу, яку я втратив, і після декількох тижнів я зважився пара фунтів більше, ніж до дієти. Між 1990 і 2001 я втратив 5 кг знову і знову, а потім отримав 7кг до тих пір, поки я зважився 185кг.

Тоді прийшла точка наконечника. 11 вересня я випадково пропустив рейс УАЛ 93 (всі пасажири загинули). Після цього інциденту я відчув, як я жив на кредит. Ось я, вбиваю себе з щасливою роботою на вулиці стіни, яка приносить нічого в моє життя, крім стресу, і всесвіт просто дав мені другий шанс.

Так, я вирішив залишити валикові водні дієти назавжди і ніколи не повертатися до них. А замість того, я визначився, щоб зрозуміти, чому мій організм зробив мене так багато ваги. Я хочу, щоб зрозуміти, як зробити, щоб бути струнким знову. В університеті Пенсільванія я провів 12 годин на день навчання все, що я міг про гормони, ферменти та нейротрансмітери, які викликають збільшення ваги.

Я дізнався, що для схуднення потрібно не розраховувати калорій, але для регулювання гормонального фону тіла. Оскільки стресові та емоційні чинники викликають розлади в гормонах, варто подивитися на цьому процесі з точки зору душі. Підхід повинен бути цілісним – впливає на психологічний і емоційний стан, так само, що ми їсти.

За два роки я втратив 100 кг без дієти. Я тримав ту ж вагу протягом наступних 10 років, коли я дозволяв собі їсти, що я хотів.

Ось 7 речей, які я зробив до того, як я повністю змінився.

1,1 км Він припинив харчування і почав харчуватися своїм тілом.
Завдяки моїм дослідженням я зрозумів, що мій організм постійно критично не вистачає певних поживних речовин, таких як омега-3 жирні кислоти, живі продукти та високоякісні білки. Я спробував заповнити щоденну дієту з ними. Але якщо я відчув, як я хотів їсти піцу, цукерки або чіпси, я зробив це без зцілення. По-справжньому, мій організм втратив інтерес до їжі ягняти і почав віддавати перевагу здоровим харчуванням, багатим вітамінами і мінералами.

2,2 км Слухнув його травлення.
Однією з причин нестачі поживних речовин був те, що у мене була порушена травлення. Тому все корисно, що було в продуктах, просто не всмоктується. Слабкі проблеми нерідко викликають роботу організму в режимі «прискорення». Щоб нормалізувати процес харчування, я почав споживати ферментовані і культурні продукти, а також пробіотики і травні ферменти.

3. У Зайдіть респіратор для сну апное.
Sleep apnea - це стан, який часто зустрічається у людей, які страждають зайвою вагою. Створює гормональний фон в організмі, що стимулює збільшення ваги, що викликає підвищені рівні кортизолу, що призводить до нездорових коливань для продуктів з'ясної їжі і інсулінорезистентності. Для лікування апное сну використовується спеціальний респіратор. Подає повітря в ніс і рот, відкриваючи трахеї так, щоб ви могли спати всю ніч без проблем. Більшість людей, які страждають апное сну, навіть не знають про свою проблему. Хоча це, мабуть, відомий тим, хто живе, як вони нудні з дуже гучним хропінням вночі. Я мав дуже сильний випадок апное сну, і коли я почав використовувати респіратор вночі, я почав відчувати більше сповіщення протягом дня. Я вже не торкнувся з'єднувати їжу, а вага почала поступово йти.

4. У Я почав використовувати розум і практики тіла, щоб зменшити стрес.
Як спати апное, стрес призводить до підвищення рівня кортизолу і гормонів, які викликають тіло для зберігання жиру, тому важливо дізнатися, як зменшити рівень стресу. Я почав медитувати і візуалізувати кожен ранок, і після того, як я помітив примітну зміну.

5. Умань Він зробив своє життя більш стабільною і стабільною.
Я знизив свої витрати, перейшов на менший корпус, і почав вирощувати овочі і фрукти біля будинку. Так я відчував себе більш впевненим і спокійним. Я кохаю, що в будь-який момент я можу піти і їсти щось свіжим і здоровим від мого міні-гардену. Вражати не перетворилося мене в жирний магазин.

6. Жнівень Працює на емоційних питаннях.
Деякі люди відчувають себе безпечніше, коли вони мають багато жиру в організмі. Підсвідомий використовує зайву вагу як подушку для захисту від світу. Взяючі практики допомогли мені боротися з минулими травмами і зробити тіло комфортно без зайвих кілограмів броні.

7. Детоксикація.
Коли я втратив 80кг, я почав шукати інформацію про токсини і як працює людський організм. Виявилося, що токсини були внесені в жирові клітини, і я зрозумів, що для більшості мого життя мій організм служив як магазин для величезної кількості токсинів, що носили. Щоб виправити ситуацію, я кладаю в мій режим постійним споживанням лужних рідин, таких як вода з лимонним соком або яблучним оцтом, зеленими соками, великою кількістю зелені, салатів і пагонів. Я втратив останні 20 фунтів набагато простіше, ніж перший 20. Так, я швидко позбавлявся від зайвої ваги в цей час.

_ Новини

Використовуючи комплексний підхід до схуднення, який враховує душу і тіло, ви обов'язково досягнете непрофесіоналівних дієт і виснаження фізичного навантаження. Вага не буде спати, як з дієтами, і ваше життя стане більш повним і повним.

Поділіться цим ефективним методом схуднення з друзями!

через takprosto cc