803
Що це митець з ножем і папером абсолютно зачаровує. Дивовижна робота!
Maud White - це 28-річний художник від Buffalo, США. Дівчина створює вражаючі твори, які виглядають як малюнки. Але це не те, що виглядає так. Важко вірити, але все зроблено вручну з паперу ножем.
«Коли я працюю з папером, мені здається, що я відрізаю зовнішній шар поверхні нашого бачення, щоб розкрити те, що це означає. Художня паперова різка дозволяє створювати яскраві образи з власним сюжетом, каже Білий.
Р
1714.23 р.
Уявіть, скільки майстерності і терпіння потрібно створити таку вмілу роботу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ця дівчина знає, що робити з ножем і папером.
Будь ласка, зв'яжіться з нами
через takprosto cc
«Коли я працюю з папером, мені здається, що я відрізаю зовнішній шар поверхні нашого бачення, щоб розкрити те, що це означає. Художня паперова різка дозволяє створювати яскраві образи з власним сюжетом, каже Білий.
Р
1714.23 р.
Уявіть, скільки майстерності і терпіння потрібно створити таку вмілу роботу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Ця дівчина знає, що робити з ножем і папером.
Будь ласка, зв'яжіться з нами
через takprosto cc
5 дуже хороших причин, які переконують вас, щоб роздягатися частіше.
Застава щасливого шлюбу: 15 питань, які ви повинні попросити свою другу половинку перед весіллям