На перший погляд виглядає як звичайний будинок. Якщо ви подивитеся на це, ви будете радіти!

Місце, де ви витратили свій дитинства, дуже уважно зберігайте в найдорожчому куточку пам'яті. Всі речі з дитинства пов'язані з яскравими враженнями, з першим досвідом - тут ви навчилися їздити велосипедом, тут ви граєте з друзями, і на цьому високорослі дерево венчурний, щоб піднятися і дуже довго не вдалося отримати відвагу, щоб вийти. До кожного з нас відносяться маленькі деталі.

На прикладі цієї сім'ї можна надихнути на створення незабутнього дитинства для дітей. Ці звичайні люди не мали фінансових ресурсів, але вони змогли створити дійсно красиве місце, де діти можуть грати, збираючи кращі спогади. Вони перетворили свій будинок на майданчик для затримання пригод, і вони зробили його своїми душами. Він був дуже великим!

Фасад будинку виглядає дуже красиво, але не відрізняється від інших подібних будинків. Типовий будинок для середньої родини.

Ми поїдемо до будівлі. Може бути, ми побачимо щось незвичайне...

Манікюрні клумби з квітами прикрасить шлях біля будинку.

Очікується, що напис? Дорога на пляж?

Гамак в дворі дуже затишна річ.

Пісок і дерев'яний пляжний будинок дійсно викликає думки моря. У такому хати всі ігри стають захоплюючими!

Класика - це дерево будинку.

р.

Wow, реальний піратський корабель з усіма атрибутами! Будь-яка мрія дитини...

Дивитися цей корабель також на колесах! Він може пересуватися на дворі! Чудова ідея.

Для відтворення Пірат Карибського моря навіть дорослі не обернені.

Ум, що про це маленький дерев'яний будинок?

Ознаки, які створюють неповторну атмосферу подорожі. Ця сім'я не відокремлює себе від найкрасивіших міст світу і з дитинства освічених дітей, які блукають.

Що це таке? Добре виглядає. Які гори можна побачити на горизонті!

Дитячий басейн - друзі з усього приїзду сюди, щоб грати.

Удачливий для цих дітей - казкове місце...

Домашнє НЛО. Як розвивати уяву дитини!

732179

Хоча фантазія може грати не тільки у дітей.

Грати в дитячу кімнату з всім необхідним для гарного проведення часу.

З цієї труби ви можете відійти від дитячої кімнати безпосередньо до першого поверху!

А потім є те, що потрібно для маленького серця - колекція дрібних моделей автомобілів, ігрових автоматів. Моя сина буде тривати, щоб побачити таке місце.

Р

І тут винахідник, який створив цей дитячий рай. Дуже веселий і приємний чоловік.

Дуже весела сім'я святкує Хеллоуїн - їзда на стару машину навколо свого будинку в костюмах так захоплююча!

Цей будинок радує свою внутрішню дитину. Я відразу хотів зробити щось для життя вдома - гамак обов'язково повинен бути побудований десь! У такому домі щасливі люди зростуть, які будуть любити життя і насолоджуватися кожного разу. Як добрим буде наш світ, якщо всі мали таке дитинство?

Надішліть свої улюблені фотографії цього красивого і дуже душевного проекту. Ми любимо!

через takprosto cc