Навколо світу в 80 дієт. Фотографії, які відкривають очі на які люди по всьому світу

Що я їсть: Навколо світу в 80 Дієта є захоплюючим проектом фотографа Петро Мензель, який подорожував по всьому світу з Бангладешу до Бразилії, фотографуючи дієти 80 різних людей з 30 країн. Це показує глобальне ставлення людини до їжі і проблем, які пов'язані з нею. Його спостереження вражає. Наприклад, середня сім'я в Австралії витрачає $ 376.45 на тиждень на їжу, коли сім'я одного розміру в Чаді витрачається тільки на один долар на нього.

38-річної масі. Висота - 168 сантиметрів, вага - 48 кг. Щоденне споживання калорій становить 800. Продукція: борошно кукурудзяна та молоко.

40-річний верблюд з Єгипту. Висота - 177 сантиметрів, вага - 75 кг. Щоденне споживання калорій становить 3200. Продукти: яйця, вершкове масло, квасоля, сир фета, картопляні чіпси, чорний чай, рис і суп.

р.

20-річний солдат армії США. Висота - 195 сантиметрів, вага - 88 кг. Щоденне споживання калорій становить 4000. Продукція: готове до вживання їжі.

36-річний вокальний педагог і композитор з Латвії. Висота - 183 сантиметри, вага - 83 кг. Щоденне споживання калорій становить 3,900. Продукти: яйце, житній хліб з шинкою, сиром, вершковим маслом, куркою, картоплею, майонезом і бісквітами.

16-річний Китайський акробат. Висота - 157 сантиметрів, вага - 45 кг. Щоденне споживання калорій становить 1 700. Продукти: йогурт, свинячі ребра, локшина, яйця, бульйон, зелений чай.

45-річний Тибетський мон. Висота - 165 сантиметрів, вага - 72 кг. Щоденне споживання калорій становить 4,900. Продукти: вершкове масло, чай, сир, ячмінь борошно, суп з локшиною і картоплею.

Ці фотографії показують, наскільки наша дієта залежить від нашого багатства, позиції в суспільстві і навіть національності. У світі є проблема неправильного харчування і голоду, і ці фотографії допомагають нам зрозуміти її краще.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

через takprosto cc