Ти не придумав, що! 14 винахідливих речей з простих дерев'яних піддонів.

Ви ніколи не знаєте, де старі дошки можуть приїхати в руки. Ці ідеї незвичайного використання деталей дерев'яних ящиків обов'язково порадують вас - подивіться, як можна адаптувати повністю непотрібні, здавалося б планшет. По суті, це цінний матеріал! Одна сім'я навіть зуміла зробити старі коробки з ламінатів в їх будинку, нехай тільки використовувати дошки, щоб зробити нові полки, наприклад. Ми створюємо красиві речі в домашніх умовах!

1,1 км Пішохідне ліжко - це дуже оригінальна прикраса інтер'єру. Ідеально підходить для надання.

518161

2,2 км Це як можна зробити таке ліжко. Дуже добре виглядає.

3. У Використання дощок в оформленні ліжка - це блискуча ідея.

4. У Немає одного буде мати таке дитяче ліжко! Неймовірно стильний.

5. Умань Ліжко для кота настільки милий, і вихованець буде радувати натуральним матеріалом.

6. Жнівень З дерев'яних дощок буде досить гідним диваном! А як зручні полки внизу - купіль додаткового простору.

7. Про нас Для тих, хто любить привезти вдома натовп гостей. Багаторівневі сидіння для старих дощок! Такі меблі досить дорогі в магазині, і коштує нічого зробити своїми руками від старих ящиків.

8. У Пити полку на кухні. І комфортний, і дуже елегантний.

р.

9. Навігація Для більш економного використання простору можна повісити кухонний посуд на такому дерев'яному підвісному стенді.

10. Навіть стіл можна зробити з дощок, при бажанні.

11. Чудове місце для відпочинку на веранді. Комфортний гойдалка буде доречним навіть в маленькій квартирі! Я хочу.

12. Шпалери для взуття. Не більше Мес в передпокої!

13.00 р. Кроки з дерев'яних піддонів - новий погляд на різноманіття простору.

р.

14. Весь набір меблів для відпочинку - стіл і чудові стільці. Ексклюзивний!

Зробіть такі цікаві предмети будинку. Вони прикрасить будь-яке середовище і будь ласка, з їх функціональністю. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Якщо краса і порядок зацарював у вашому домі, миро також поселиться в душі. Навіть за допомогою старих ящиків можна підходити до образу будинку мрії. Пам'ятайте, що речі, зроблені своїми руками, найдорожчі, ви вносите душу в них, так що вони служать вам довго і вірно.

Покажіть ваші друзі ці чудові ідеї для використання старих дерев'яних дощок!

через takprosto cc