Тільки 2 йога позує, які необхідно підтримувати тон душі і тіла. Почати зараз!

У нас немає місця і хвилини відпочинку. Не займе багато часу для підтримки фізичного та духовного здоров’я. Досить виконати два йоги щодня, щоб тіло було в тон і душа знаходиться в блаженному стані. Йога допоможе вам втратити кілька фунтів.

Кожен клас йоги я стартую з квашею і нахилом.

Це найбільш базові пози. Вони повинні бути зроблені навіть якщо вони тільки вправи, які ви робите. З цих двох позицій можна отримати найбільшу подачу.

Багато йога пози - це просто варіації присідань і нахилу. Кріттінг є компресією і нахилом. Це ян-йангові рухи, які доповнюють один одного.

Чому квасоля?

Позиція «кватний» (маласан) допомагає підтримувати гнучкість зв’язків стегна. Саме там, де накопичуються емоції, що це післяоцінка. Мобільний зв'язок допомагає уникнути застій енергії.

Також ця постава зміцнює м'язи спини і ніг, що дозволяють організму і внутрішні органи приймати правильне природне положення, яке може турбувати через сидячий спосіб життя і привести до головного болю.

Чому тент?

Загин вперед (utanasana) допомагає розслабитися і розтягнути м'язи спини і плечей, а також розтягувати хребет. Ця позиція допомагає організму використовуватися для того, щоб бути в інверторному стані, а також готує для подальших постави для розтягування спини.

Також схил розтягує і зміцнює м'язи ніг і стегна і позитивно впливає на нервову систему. У поєднанні з кватом, допомагає звільнити стегна, заспокоїти розум і зміцнити тіло.

Дізнайтесь більше про здоров’я ваших друзів!

через takprosto cc