Ви піклуєтеся про своє життя і здоров'я? Позбутися від цих продуктів зараз!

Ми не використовуємо. Нерідко такі речі включають токсичні речовини, які небезпечні для людини, які можуть значно завдати шкоди здоров'ю. Щоб допомогти вам очистити ваш будинок від шкідливих продуктів і матеріалів, ми зібрали список речей, щоб викинути з вашого будинку відразу.

вініл

Вініл або ПВХ заборонені в 14 країнах і Європейському Союзі. До складу даного матеріалу відносяться небезпечні для вашого здоров'я фталати і свинцю. ПВХ може бути протестований запахом для присутності цих речовин. Наприклад, коли ви принтуєте нову душову завісу, занурте її. Якщо виникають шкідливі речовини в ній, то буде дуже неприємний специфічний запах.

Перфумерія

Синтетичні аромати, які присутні в повітряних освіжувачах, парфумах і косметиках, можуть викликати астму. Хоча більшість парфумів рецепти зберігаються секретом, всі включають діетиловий фталат, який всмоктується в нашу шкіру і завдає шкоди нашому здоров'ю.

Пестициди

Габаритний зображення

Багато хто був написаний і сказав про пестициди. Ці речовини дуже токсичні, тому що вони вбивають шкідників, і тому можуть значно завдати шкоди людині.

Засоби для очищення

р.

Ми намагаємося видалити бруду з плити, підлоги та туалету з очисними продуктами, але не усвідомлюємо, що ми змащуємо їх ще більш шкідливими та агресивними хімічними речовинами. Більшість засобів для очищення можуть сильно пошкодити шкіру і очі.

Консервовані продукти

р.

Зупинити їх! Більшість каналів виготовляються з бісфенол-А, які можуть призвести до захворювань серця, ожиріння, депресії і навіть раку.

Губка

Деякі косметичні засоби включають свинець, який може сильно завдати шкоди жінкам, особливо якщо вони знаходяться в положенні.

Непристойні страви

Покиньте її з вашої кухні відразу. Податки, які є частиною непристойних покриттів, можуть призвести до безпліддя або навіть викликати рак.

Вода в пластикових пляшках

Мільйони літрів пластикової води споживають щодня. Люди використовують це мислення, що не має проростків, які можуть бути в водопровідній воді. Але коли ви входите в контакт з пластиком, вода стає небезпечною для вашого здоров'я.

Тріцлосан

р.

Цей антибактеріальний агент входить в мило, зубну пасту, дезодоранти та ін. Але це може бути більш корисною. Дослідження показують, що вона може завдати шкоди імунній системі і привести до розвитку алергії.

Фарби олійні

Масляна фарба містить понад 300 токсичних хімічних речовин. Замініть їх водяними фарбами.

Якщо ви подбаєте про своє життя і здоров'я, позбавляєте від цих продуктів, адже їх використання може значно завдати шкоди вам і стати загрозою для вашого життя.

Про нас

через takprosto cc