341
Вона просто цементувала пластикові стаканчики. Шукайте, що відбувається, коли світло йде!
Щоб зробити дуже красиву і оригінальну річ для будинку, вам не доведеться витрачати багато грошей на матеріали і покласти в героїчні зусилля. Для створення чудової, дуже ефектної лампи потрібно нічого: 50 пластикових чашок, степлер, гірлянда, які залишилися після новорічних свят і терпіння. Хочу зробити ювелірні вироби для дому своїми руками - ніхто не має такого, я кладаю душу в них, бо вони завжди створюють неприпустимою атмосферу в домашніх умовах. Коли гості бачать елементи інтер'єру, створених руками творчого власника, їх не можна відкинути від погляду на такі речі, а святковий настрій виникає в кожному миттєво. Цей світильник дивний! Шукайте свій погляд і ви хочете, щоб зробити одне право.
Можна прикрасити вітальню з такою лампою з гірляндою того ж кольору, для дітей ідеальний варіант стане різнобарвними лампочками. Якщо ви є шанувальником рукоділля - запасайте на паперових кліпах і відразу ж приступайте до виготовлення чудової лампи. Це буде одним з найбільш атмосферних речей у вашому будинку, ви побачите. Я впевнений навіть той факт, що ви повинні закріпити 50 склянок з паперовими кліпами, не зможете пересуватися, щоб прикрасити будинок так незвично!
Поділіться цим відео з близькими, нехай оригінальна лампа надихає їх, щоб зробити будинок затишним!
через takprosto cc
Можна прикрасити вітальню з такою лампою з гірляндою того ж кольору, для дітей ідеальний варіант стане різнобарвними лампочками. Якщо ви є шанувальником рукоділля - запасайте на паперових кліпах і відразу ж приступайте до виготовлення чудової лампи. Це буде одним з найбільш атмосферних речей у вашому будинку, ви побачите. Я впевнений навіть той факт, що ви повинні закріпити 50 склянок з паперовими кліпами, не зможете пересуватися, щоб прикрасити будинок так незвично!
Поділіться цим відео з близькими, нехай оригінальна лампа надихає їх, щоб зробити будинок затишним!
через takprosto cc