781
Зробіть поради, які навчать вас розуміти людей. Правда доведена часом!
Дуже важко зрозуміти людей, тому що людина є книгою, часто написаною мовою незнайомого для нас. Ми, як правило, судді, по перших враженнях, які часто пригнічують. .кв.м Він запрошує Вас, щоб читати дуже обструктивний, який розповість вам, хто довірить і хто повинен бути у пригоді.
182559
Один день диску попросив Ельдера:
- «Як я можу навчитися розуміти людей, які я можу довіряти і хто може боятися? ?
- "Я розповім вам першим, хто боїться, - сказав Ельдер.
- «Використання найщасливого за зовнішнім виглядом! Коли ви бачите, що деякі луки перед вами, захоплює вас і показує вам свою надзвичайну позицію, ви страхуєте його - більшість всіх!
- "Як приїхати, старше?" студентка дивилася. - "Показати мені!"
- Відповідав Ельдеру зітханням.
- «Чи можу я довірити?»
- «Так, хто вам простий, і розповість вам правду, що це те, що це буде першим, хто прийде на допомогу!» Невидимість - це завжди невидимість, тому важко знайти; але коли ви його знайдете, це ніколи не буде втрачати вас.
Наклейте цю пораду, щоб інші не могли б дати вам вниз або розчарувати. Ви зможете знайти лояльні та лояльні друзі.
Скажіть ваші друзі це неруйнівно!
через takprosto cc
182559
Один день диску попросив Ельдера:
- «Як я можу навчитися розуміти людей, які я можу довіряти і хто може боятися? ?
- "Я розповім вам першим, хто боїться, - сказав Ельдер.
- «Використання найщасливого за зовнішнім виглядом! Коли ви бачите, що деякі луки перед вами, захоплює вас і показує вам свою надзвичайну позицію, ви страхуєте його - більшість всіх!
- "Як приїхати, старше?" студентка дивилася. - "Показати мені!"
- Відповідав Ельдеру зітханням.
- «Чи можу я довірити?»
- «Так, хто вам простий, і розповість вам правду, що це те, що це буде першим, хто прийде на допомогу!» Невидимість - це завжди невидимість, тому важко знайти; але коли ви його знайдете, це ніколи не буде втрачати вас.
Наклейте цю пораду, щоб інші не могли б дати вам вниз або розчарувати. Ви зможете знайти лояльні та лояльні друзі.
Скажіть ваші друзі це неруйнівно!
через takprosto cc
10 секретів відносин, які зроблять вас виглядати в душі mate по-різному.
Кращий рецепт мікрохвильової печі! Дуже смачна слина у роті.