468
Він кладе часник в банку і починав його погойдувати. В результаті є першокласний кухонний трюк!
Без часнику на кухні не обійтися - це частина багатьох страв. Соуси, салати, супи, м'ясо - часник незамінний при підготовці всіх цього. Що плутають господині - часниковий запах, який залишається на руках після приготування їжі надовго. Не можна мити! Крім того, миючий часник не дуже зручний, він займає багато часу. Дуже добре, що є люди, які шукають нестандартні рішення для будь-яких проблем. Цей відео перетворить вашу кухню. А тепер всі проблеми, пов'язані з чищенням часнику, випаровують як страшний сон!
Щоб очистити часник, вам просто потрібно добре пробити в банці або в будь-який інший закритий посуд! Цей дорогоцінний продукт може очистити себе, так як він вийшов. Чому я не знаю про це до?
Заощаджуйте своїх друзів з часникових гілочок - покажіть їх відео, як це зробити правильно!
через takprosto cc
Щоб очистити часник, вам просто потрібно добре пробити в банці або в будь-який інший закритий посуд! Цей дорогоцінний продукт може очистити себе, так як він вийшов. Чому я не знаю про це до?
Заощаджуйте своїх друзів з часникових гілочок - покажіть їх відео, як це зробити правильно!
через takprosto cc
Зупинити мислення про ваші види! 5 причин залишити в минулому
Морквяні манжети з лимонною глазур'ю: десерти можуть бути корисними!