Поцілунки створення красивих речей своїми руками будуть вражені. Серед авторських творів багато оригінальних, але ці вироби виходять за конкуренцію. Вони виглядають, як вони прийшли з казки. творець гордо розкриває секрети своєї справи, не хвилюючись, що хтось може повторювати таку річ. Послухайте і пам'ятайте, якщо ви хочете зробити таке диво! Тим не менш, не складно.
Ця дівчина робить дивовижні речі з овечої пряжі. Вона прийшла з блискучою ідеєю - зробити вовняну овець дуже товстою пряжею. Ви можете зв'язати казкові речі разом. Виріб використовує труби ПВХ як спиці. Один розмір плати 1,3 на 2.1 м потрібно близько 3 кг вовни.
Труби ПВХ, які дівчина використовує в її роботі, досягають 1,5 м в довжину.

(доб. 3)
Ліжко виглядає крихітним під цим твердим ковдрою.
Ця кількість пряжі необхідно для в'язання однієї ковдри. До мого сюрпризу виявилося, що можна зав'язати таку вовняну кришку протягом декількох годин. Я думав, що це дало днів важкої роботи.
Пряжа з вовни овець більш ніж ніж ніж ніжна. Це неймовірно м'який, і ви хочете доторкнутися його знову і знову. Шкіра незрівняна з дотик натурального матеріалу.

р.
Для тих, хто цікавиться ручним, майстер навіть зробив відео - він став надзвичайно популярним в Інтернеті. Хтось змогла повторити свій досвід і зав'язати схожу ковдру. Решта воліє купити готові ковдри через інтернет-магазини - рукодільниця перетворила свою унікальну ідею в хороший бізнес.

р.
Колесо кішка і шпиння створюють романтичний образ для фотографії, але не старий автомобіль, ні хвостий друг необхідний для прокатки вовни.

р.

р.
Дівчина визнає, що з першої спроби зав'язувати дивну плівку, нічого не прийшла з неї - вона приймала мопси як спиці, які не вписувалися в розмірах. Труби ПВХ різні!
Кожна ложка - індивідуальна, дівчина намагається використовувати різні візерунки і схеми для в'язання, завжди шукає щось незвичайне.
Де можна купити таку красу? Я хочу, щоб один теж. Я дійсно не да.
5166767
Котики радують найяскравіші ковдри. Ви можете в будь-якому випадку, якщо ви хочете.
Він повинен бути кішка рай ...
Покажіть всі ці оригінальні ковдри, коти будуть дуже щасливі.
через takprosto cc