Як підняти дитину? Цей секрет допоможе вам підняти щасливу людину.

У щоденній бюстці ми часто забуваємо, як важливо це нагадувати наших близьких, які вони дорогі для нас. Коли був останній раз, ви сказали, що любов слова до коханої людини, що були щирі і не вимагають відповіді? Кожен хоче відчути себе коханим і необхідним, як дорослим, так і дітям. Але для дітей це почуття не просто бажане, необхідно. Для того, щоб розвиток дитини бути гармонійним, щоб щаслива, впевнена людина виросла з нього, необхідно виконати один стан. Безумовна любов.

159290р.

Дитина потребує любові як рослина потребує постійного поливу. Все починається в дитинстві, і цей період може стати початком психологічних проблем. Немає бажання мати дорослу дочку або сина в майбутньому, який не самостійний, нещастяний, завжди шукає своє місце в житті і не здатний бути відкритими, люблячі люди. Чому батьки забувають, щоб показати свою любов до своїх дітей? Освіта не є постійною плечою і флерою моралі. При піднятті дитини важливо показати свій власний приклад, який і як зробити. У той же час любов дитини, і не тільки любов, але не забудьте про це любов показати. Не складно показати свої почуття. Ви можете зробити це різними способами.

Про любов

• Я люблю тебе.
  • Я люблю тебе навіть, коли ти скажеш.
  • Я люблю тебе навіть, коли ви сердитися.
  • Я люблю тебе навіть тоді, коли я тебе скажу.
  • Тексти пісень, а це означає: Я люблю вас навіть коли ви далеко від мене. Моя любов завжди з вами.
  • Дякую.
  • Я дуже люблю грати з вами.
  • Я завжди пам'ятаю тебе.
  • Ти мій дорогий чоловік.
Нагадайте мені, як проявляється любов:

• Розкажіть історію народження дитини.
  • Погляньте на дитячі фотографії та розповідайте їм історії про їх дитинства.
  • Покажіть мені, чому дитина отримала цю назву.
  • Повідомляємо про себе як дитина – це робить дітей щасливими і допомагає їм відчувати себе більш впевненими.
  • Покажіть мені про те, що важко і сумно для вас, поділитися з дитиною секретом, і він поділиться своїм досвідом з вами.
  • Прийміть секретний код: наприклад, якщо ви легко вичавите руку дитини тричі, це буде фраза “Я люблю тебе” у вашій мові.
  • Зробіть браслет і покажіть свою дитину, що кожен раз він помітить його, він повинен пам'ятати, скільки ви любите його і наскільки важливо він вам.
Не забудьте слухати:

• Послухайте те, що дитина в машині говорить вам.
  • Послухайте свої улюблені іграшки, мультфільми та книги.
  • Послухайте питання та відповіді на них.
  • В будь-якій ситуації уважно послухайте і пацієнти.
  • Послухайте і пам'ятайте, що ви думаєте про те, що почуття і досвід приховані за звичайними дитячими словами.
Запитати:

• Чому ви думаєте, що це сталося?
  • Що відбувається, якщо це відбувається?
  • Як ми дізнаємось, які інтереси нас?
  • Що ви думаєте?
  • Що ви насолоджуєтеся найбільшою сьогодні?
Покажіть мені:

• Намагайтеся не заборонити, але навчити його правильно.
  • Покажіть мені, як приготувати прості і не так прості страви.
  • Як складати одяг.
  • Як доглядати за собою.
  • Покажіть свою любов до свого чоловіка – це дуже важливо, це запорука щасливого сімейного життя вашої дитини.

до 1 2 3 4 5+

Незабутній час:

• Дивитися на будівельному майданчику з дитиною.
  • Погляньте на птахи в парку, послухайте їх спів.
  • Прогулянка разом.
  • Дивитися дитячу гру, діти так щасливі в таких моментах.
  • Задоволення променевого кота або собаки з дитиною.
  • Завітайте друга дитини, щоб відвідати вас і влаштуйте день, сповнену розваг і смачної їжі для дітей.
Подаруйте мені радість.

• Очистити дитячу кімнату, сортувати іграшки, покласти сюрприз під подушку.
  • Покладіть шоколад в млинці, в вівсяному.
  • Прикрасити їжу незвичайним, дивним способом.
Підібрати добро:

• Дивитися на дитину з ніжним і добрим виглядом.
  • Посмішка у дитини.
  • Повернутися назад.
  • Допоможи дитині впоратися з небезпекою, невдоволенням, смарагістю.
Тільки ті, хто відчуває любов в дитинстві, можуть любити інших. Згадайте це, будь ласка, будь ласка, будь ласка, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами. Любов - це те, що робить нас людиною.

через takprosto cc