Яка небезпека має хорошу людину? Не один очікуваний такий висновок!
Bashny.Net
Кожен з нас хоче бути коханим і поважним, вважається хорошою людиною. Багато людей намагаються бути таким чином. Але маска «добрих» рідко допомагає жити краще! Намагайтеся бути впевненими, але чесно. Будьте першими!
Ця історія - про тиху, скромну і сором'язливу дівчину, яка колись думала: "Нехай цей образ приносить мені в майбутньому?" Думаю про це.
Коли ви намагаєтеся зосередитися на тому, як показати себе гарним і приємним іншим, рано чи пізно він знищить вас. Ви не зможете відповісти на ваш зловживач, ви не зможете самостійно підписатись. Ви втратите себе в цьому образі, ви втратите свої переконання.
«Ми думаємо, що ми робимо все чудово, тому що ми так комфортні з іншими! Ми не заповнюємо гнівом, але з добротою. Стоп думки, що спосіб.
І це не означає, що ви повинні перетворитися на зло карлику. Згадайте, що ви дійсно є, показати себе, і інші будуть цінувати його набагато більше!
Зупинка, що зачаровує і самодотримання! Якщо ви не проявляєте себе, то не вірите в себе!
Якщо ви не станете більш точною, не приймаєте рішення, то люди сприймають вашу поведінку як секретність, і незабаром вам буде не довіра про вас.
Не висловляючи себе, ви можете втратити навіть свою думку, втратити впевненість у собі.
Вона запитала: «Що так добре про те, що таке пасивне життя?» Давайте спробуємо знайти відповідь на це питання:
Вибачте нічого. Інші сприймають вас як бура, і незабаром стануть далекими.
Якщо ви приймаєте все, що ви сказали, щоб зберегти ваш спокій, ви ніколи не станете турботою, динамічним і неповторним для суспільства.
Важливо розуміти, що з власним поглядом, висловивши себе в чомусь, ви також можете залишити хорошу людину!
Говорити, спілкуватися, критикувати – це покаже Ваш інтерес у людини, а пізніше привертати інтерес до себе. І це реальний інтерес, навіть якщо це негативно, але не брехня.
По суті, як показується багато досліджень, люди не люблять бути занадто щедрими або занадто самолюбними. Вони приваблюють «золотою серединкою». Відчуйте його і покажте її в світ!
Я не маю на увазі, що добре люди слабкі, я хочу, щоб допомогти вам думати, "Що ж ви в свою "добрість" і ви не помиляєтеся в ваших переконаннях? й
Ступінь розвитку, чесний, діяльність! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Висловіть себе і не втрачайте!
Про те, як перестати боятися себе. Якщо ця фраза смішна і незрозуміла для вас, вам слід подумати про це.
Поділіться цими укладеннями з друзями, подумайте про своє життя. У Вас є чудова подія для дружньої розмови!