Цей особняк знає, як використовувати кожен сантиметр будинку до його переваг. Чудова ідея!

Неважливо, скільки номерів є в будинку, для чого завжди достатньо місця. Хтось давно мріяв про офіс, хтось потребує іншої дитячої або ігрової кімнати для дитини, хтось - це майстер-клас. Власником цієї особняки був вишкодовований для невикористаного простору під стелю - так багато місця відведено. Він не зупинився на великогабаритних відбиттях на цій ідеї і реалізував свій чудовий проект. Для установки підлоги необхідно провести час і зусилля, але результат приголомшливий! Побачити, як ви можете зробити додатковий номер — я думаю, що це набагато простіше, ніж реконструювати звичайний номер.

1,1 км Скільки місця під стелею приварено! Людина, яка думала про створення іншої кімнати в цьому місці, є генієм. Звичайно, варто докладати зусиль - це те, що приміщення виглядає як перед тим, як початися.

2,2 км Перший крок - на карті, де буде розташований підлогу нового приміщення.

12848 р.

3. У Половина будівельної роботи завершено, підлога найскладніша.

4. У Це те, що гарне приміщення я закінчився. Яким було додаткове місце, якщо була дитина?

5. Умань Трансформація завершено. Виявилося чарівне секретне приміщення під стелю.

Ідея була блискучою! Додатковий номер з комфортом розрахований на дитячі речі, вікна заповнюють простір світлом. Такий ігровий зал – мрія будь-якої дитини. Але це місце так вигідно, що ви можете оформити будь-яку кімнату тут - номер для читання, офіс або майстер-клас. Для гостей є ідея. Якщо ви не використовували простір в будинку, пам'ятайте, що його можна адаптувати для ваших потреб, вам просто потрібно трохи спробувати. Творчість завжди приносить найкращі результати.

Покажіть будь-яку історію чудової трансформації простору. Створіть комфорт у вашому домі з натхненням!

через takprosto cc