Ви хочете жити у віці? Тоді без цих секретів довголіття ви точно не можете зробити!

Ви починаєте практикувати ці звички, чим довше ви будете жити! І це не так, що наступні ці правила дадуть вам довголіття. Головне, що ви можете відчувати себе здоровим, цвітаючим і повною енергією до останнього дня життя. Про те, що потрібно робити щодня, щоб зробити вашу молодь вічною.

1,1 км Будьте активні.
Чим більше ви йдете, бігти, плавати, краще здоров'я. Зберігати активні засоби, які пролонгують молоді. Яскрава картопля раз на рік чудово, але це набагато краще для здоров'я – щоденний режим вправ. Дізнайтеся, щоб насолоджуватися фізичною діяльністю.

2,2 км Дуже дякую.
На продовження теми фізичної активності я хочу нагадувати вам, що потрібно отримати частіше. Просто отримайте від вашого сидіння періодично під час роботи. Це дозволить продовжити життя протягом років - це буде працювати краще серце, хребта буде гладкою. У мозку також буде активніше кровообіг, що дозволить запобігти розвитку стерильного склерозу.

5. Умань В'яжемо горіхи.
Вживання горіхів продовжує життя! Це горіхи, які містять цінні речовини, які допомагають організму втекти з захворювань серця і діабету. Так їсти горіхи: він смачний і корисний.

6. Жнівень Ет суші.
Суші любителі тріумфують: це дуже здорова їжа, без сумніву. Омега-3 кислоти, які присутні в великих кількостях в суші, значно тривале життя.

7. Про нас Ет темний шоколад.
Чорний шоколад дуже хороший для серця. Втечіть його двічі на тиждень і ви зміцните м'язи серця.

8. У Пити зелений чай.
Антиокислювачі, що містяться в зеленому чаї, не тільки збережуть від інфекцій, але і тривалого життя. Пити більш зелений чай - так ви очищте тіло токсинів і допомогти йому протистояти різні захворювання.

9. Навігація Щиро дякую!
Подумайте життя як захоплююча гра. Чоловіча гармонія і баланс – це те, що гарантовано подовжувати життя і зберегти вас до останнього дня.

Секрет довголіття – це почати доглядати за собою у вашій молоді. Розкажіть про ці поради, які можуть продовжити життя протягом багатьох років, подумайте про ваших близьких.

через takprosto cc