11 неймовірно корисних властивостей селери. З ним ваше здоров'я буде сильніше, ніж коли-небудь.

Після того, як ви навчитеся ці дивовижні факти про здоров'я ефектів селери, ви будете їсти його з задоволенням! Навіть якщо ви не любите зеленню, ви завжди можете придумати страви, де селери вдало гармонізують з іншими продуктами - супами і салатами з селери незвичайно ароматні. Просто одна гілочка селери в день може принести ваше тіло великі переваги. Ключ до здоров'я - збалансована дієта. Додайте селери до вашого раціону, і ваше здоров'я значно покращиться.

1,1 км Celery є низькокалорійним продуктом, один стебло містить лише 10 калорій. Це важливо для тих, хто постійно бореться з зайвою вагою. Додати селери до вашого салату замість інгредієнта вище калорійності. Ви зробите блюдо з високою волокно, але дуже легко!

2,2 км Келерія допомагає боротися з інфекціями, допомагає підвищити імунітет. Якщо у вас є астма, хронічний бронхіт, акне, обов'язково їсти селери регулярно, так що ви будете набагато швидше.

3. У Якщо їсти стебла селери вночі, ваш сон буде спокійним. Заспокійливий ефект на нервову систему через різні мікроелементи, які присутні в ній більше одного разу. Наприклад, магнію Дякую йому, що ви будете почувати себе більш спокійно.

4. У Келери допомагають видалити токсини з організму. Додайте селери у Ваше меню, якщо ви перезавантажити або відвертати занадто багато, ця рослина дозволить швидко відновити баланс в тілі і повернути вам на вакантність.

5. Умань Celery містить дуже велику кількість водаВін ідеально зволожує ваше тіло. Після зневоднення їжі селери є гарною ідеєю.

6. Жнівень Дуже важливо для здоров'я - правильний баланс води в організмі. Як зазначено вище, селери мають достатню кількість води. А також в селери є природні Мінуси Добре підходить для кісток і різних метаболічних процесів в організмі.

7. Про нас Якщо у вас є проблеми з баченням, використовуйте селери. Одна галузь цієї рослини містить 10 відсотків щоденної вимоги організму до вітаміну А. Вітамін А Дуже добре для шкіри.

8. У У селери є речовина, яка допомагає зменшити рівень холестерину в крові. Саме завдяки цьому компоненту можна зберігати зелень. Celery є потужним джерелом природних антиоксидантів.

9. Навігація фталіди - так називають унікальні сполуки, які багаті селери. Вони допомагають знизити артеріальний тиск, тому кожен, хто страждає від гіпертонії, може бути радий їсти селери.

10. Ця красива рослина може поліпшити життя, оскільки вона містить феромон! Eat celery до дати - гарантований успіх.

11. Український Флавоноїд також присутній в селери. Цей антиоксидант дуже сильний, він може зупинити розвиток ракових клітин в організмі! Щоб запобігти раку, потрібно включити селери в меню.

Підхід питання використання селери творчо - його можна використовувати не тільки в салатах. Celery і яєчні сендвічі смачні, не вони? Є багато цікавих рецептів, де селери доповнює смакову гаму дуже вдало. Корисна властивість даного виробу є настільки значними і різноманітними, що це гріх не їсти зелену гілочку на вечерю. Келери можуть бути успішно вирощені навіть вдома на підвіконні, як горщик - ви завжди можете мати свіжі зелені! Для краси і здоров'я варто спробувати ...

Розкажіть про цілющі властивості селери, незамінний для здоров'я і благополуччя.

через takprosto cc